Stațiile sunt prevăzute cu pompe de ultimă generație, dotate cu sisteme multimedia, înregistrează un consum redus de energie, pe baza unui sistem de iluminat cu tehnologie LED, iar serviciile de restaurant aduc un concept unic pe piața locală, de preparare a produselor gastro - Croust’wich.
Luni
30.09.2013
Grupul petrolier a investiv circa 1 milion USD într-un nou concept al staţiilor de distribuţie de carburanţi, aplicat benzinăriei din localitatea Otopeni.
 

„Rezultat al unei intense activităţi de cercetare, această stație definește noul standard de calitate a rețelei Rompetrol și asigură un cadru modern pentru produsele realizate de cea mai mare și modernă rafinarie din Romania și Europa de Sud-Est. Acesta va susține obiectivul Grupului de extindere și consolidare a activităților de retail în regiunea Mării Negre. Elementele definitorii ale conceptului se vor regăsi până la finele anului în 25 de stații Rompetrol, dar și în 3 noi benzinării, valoarea totală a investiției ridicându-se la 17 milioane USD”, a declarat Zhanat Tussupbekov, Director General Executiv al Grupului Rompetrol.

În afară de facilităţile deja existente în reteaua Rompetrol, noile staţii sunt caracterizate prin schimbarea elementelor de identitate vizuală (logo) a Grupului Rompetrol, printr-un ambient distinct, care include o arhitectură modernă şi o reorganizare a spaţiului interior şi prin calitatea materialelor şi a finisajelor alese, informează un comunicat de presă al companiei.

Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franţa şi Spania.

În România, compania operează peste 753 puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii Partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău. În Republica Moldova, pe lângă cele 53 de staţii de distribuţie în sistem de franciză, compania mai deţine 4 staţii proprii, situate în nordul ţării, care comercializează exclusiv autogaz, cât şi capacităţi de stocare la Târnova. 

Cele mai mari companii petroliere locale sunt Petrom, Rom­petrol, Lukoil şi MOL România. Potrivit ZF. acestea controlează împreu­nă circa 1.400 de benzinării, Bucureştiul, Constanţa şi Prahova fiind judeţele care au atras cele mai multe investiţii în puncte de alimentare.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015