Brumărel cu belșug pentru McDonald’s

Lansarea lanţului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 – odată cu deschiderea primului McCafé din ţară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, Bucureşti. În prezent, McDonald’s numără trei cafenele McCafé în ţară şi şapte în Bucureşti.
Luni
14.10.2013
Prima jumătate a lunii octombrie a adus celui mai mare lanț de restaurante din România cea de-a zecea cafenea McCafé și cel de-al 66-lea fast-food al rețelei.
 

În această lună lanțul de restaurante a bifat a zecea cafenea McCafé din România în incinta McDonald’s Delfinariu din Constanța, a anunțat compania într-un comunicat de presă. "În evoluţia sa, McDonald’s urmează un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorinţelor clienţilor: ei sunt cei care ne dictează încotro trebuie să se îndrepte iniţiativele noastre. Pentru că încă de la lansarea primului McCafé din România au fost alături de noi, am continuat să investim în extinderea acestui concept astfel încât astăzi numărăm 10 cafenele McCafé", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Odată cu inaugurarea AFI Palace Ploiești, McDonald's a deschis cel de-al 66-lea restaurant al rețelei. În Ploieşti, compania deţine alte două restaurante: McDonald’s Centru şi McDonald’s Nord, ambele fiind deschise la scurt timp de la venirea companiei pe piaţa din România. Cele două restaurante beneficiază de zone special amenajate pentru organizarea petrecerilor aniversare, iar McDonald’s Ploieşti Nord este singurul drive through din oraş.

Cele 66 restaurante McDonald's – 31 în București și 35 în restul țării - sunt vizitate zilnic de peste 140.000 de clienți. Brand-ul american a deschis prima unitate din România în anul 1995, la parterul complexului comercial Unirea din București, fiind recunoscut ca prima franciză clasică de pe piața locală. Principalii concurenți ai companiei sunt KFC și Subway, brand-uri care funcționează tot în sistem de franciză.


Elena Cărăușu
ziarist
/5/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015