2013-10-14

Brumărel cu belșug pentru McDonald’s

Prima jumătate a lunii octombrie a adus celui mai mare lanț de restaurante din România cea de-a zecea cafenea McCafé și cel de-al 66-lea fast-food al rețelei.

În această lună lanțul de restaurante a bifat a zecea cafenea McCafé din România în incinta McDonald’s Delfinariu din Constanța, a anunțat compania într-un comunicat de presă. "În evoluţia sa, McDonald’s urmează un principiu simplu, bazat pe ascultarea dorinţelor clienţilor: ei sunt cei care ne dictează încotro trebuie să se îndrepte iniţiativele noastre. Pentru că încă de la lansarea primului McCafé din România au fost alături de noi, am continuat să investim în extinderea acestui concept astfel încât astăzi numărăm 10 cafenele McCafé", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

McDonald„s a deschis cel de-al 66 lea restaurant al retelei si cea de-a 10 cafenea McCafe Fot. McDonald's România

Lansarea lanţului de cafenele McCafé în România a avut loc în decembrie 2010 – odată cu deschiderea primului McCafé din ţară, în cadrul restaurantului McDonald’s din magazinul Unirea, Bucureşti. În prezent, McDonald’s numără trei cafenele McCafé în ţară şi şapte în Bucureşti.

Odată cu inaugurarea AFI Palace Ploiești, McDonald's a deschis cel de-al 66-lea restaurant al rețelei. În Ploieşti, compania deţine alte două restaurante: McDonald’s Centru şi McDonald’s Nord, ambele fiind deschise la scurt timp de la venirea companiei pe piaţa din România. Cele două restaurante beneficiază de zone special amenajate pentru organizarea petrecerilor aniversare, iar McDonald’s Ploieşti Nord este singurul drive through din oraş.

Cele 66 restaurante McDonald's – 31 în București și 35 în restul țării - sunt vizitate zilnic de peste 140.000 de clienți. Brand-ul american a deschis prima unitate din România în anul 1995, la parterul complexului comercial Unirea din București, fiind recunoscut ca prima franciză clasică de pe piața locală. Principalii concurenți ai companiei sunt KFC și Subway, brand-uri care funcționează tot în sistem de franciză.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

5

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank