McDonald’s a deschis cel de-al 67-lea restaurant

McDonald’s Promenada Mall București.
Luni
21.10.2013
Situat la ultimul nivel al celui mai nou centru comercial din țară, Promenada Mall, restaurantul ocupă o suprafață de aproximativ 110 m2 și are 47 de angajați.
 

McDonald’s este cea mai mare rețea de restaurante din România cu restaurante în București și în 20 de orașe ale țării. Pe 17 octombrie, odată cu deschiderea celui mai nou centru comercial din București, Promenada Mall, lanțul de fast-food a inaugurat cel de-al 67-lea restaurant din țară și al 32-lea din București.

”Noul restaurant este parte din planurile de dezvoltare a companiei în România și urmează principiul McDonald’s de a fi aproape de consumatorii săi, oferindu-le un spațiu accesibil, adaptat atât stilului lor de viață, cât și modului în care își petrec timpul liber”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

McDonald’s România își întâmpină consumatorii cu o serie de oferte disponibile doar în restaurantul companiei deschis în Promenada Mall: între 17-23 octombrie: 1 Big Mac din partea casei pentru fiecare Big Mac cumpărat; între 24-30 octombrie: 1 McChicken din partea casei pentru fiecare McChiken cumpărat; între 31 octombrie-6 noiembrie: 1 porție de Chicken McNuggets 6 bucăți pentru fiecare porție cumpărată.

Despre McDonald’s România
McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 3.500 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români, conform Hewitt.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015