Legendele americane vin la McDonald’s România

Primul restaurant McDonald’s din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească.
Marți
03.12.2013
Compania a trecut de la sandvișul tradițional românesc, McMici, la trei produse care ne duc cu gândul direct la Vestul Sălbatic.
 

McDonald’s România își invită consumatorii într-o nouă călătorie culinară prin lansarea a trei produse noi, cu specific american - Nevada Chicken, Arizona Beef și Glory Pie, informează un comunicat de presă tranmis redacției. Produsele fac parte din campania American Legends și vor fi disponibile în perioada 29 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 în toate restaurantele companiei din România.

Prin campania American Legends, compania lansează anul acesta, în premieră în România, produsele: Nevada Chicken – un sandviș cu carne de pui, sos de muștar cu miere, felii de brânză Monterey Jack, salată și roșii proaspete; Arizona Beef – un sandviș cu gust unic și original, cu două felii de carne de vită pregătite pe Grill uscat, sos Grill și sos McChicken, două felii de brânză Cheddar, castraveți murați, felii de ceapă proaspătă și salată; Glory Pie – un desertcu cremă de vanilie și mix de fructe.

Cele două sandvișuri sunt disponibile atât în varianta à la carte, cât și meniu.

Despre McDonald’s România
McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015