2013-12-03

Legendele americane vin la McDonald’s România

Compania a trecut de la sandvișul tradițional românesc, McMici, la trei produse care ne duc cu gândul direct la Vestul Sălbatic.

McDonald’s România își invită consumatorii într-o nouă călătorie culinară prin lansarea a trei produse noi, cu specific american - Nevada Chicken, Arizona Beef și Glory Pie, informează un comunicat de presă tranmis redacției. Produsele fac parte din campania American Legends și vor fi disponibile în perioada 29 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014 în toate restaurantele companiei din România.

Campania “Poftiţi la McMici Fot. McDonald’s România

Primul restaurant McDonald’s din România a fost deschis pe 16 iunie 1995, la parterul centrului comercial Unirea din București. Restaurantul de la Unirii este prima franciză clasică apărută pe piața românească.

Prin campania American Legends, compania lansează anul acesta, în premieră în România, produsele: Nevada Chicken – un sandviș cu carne de pui, sos de muștar cu miere, felii de brânză Monterey Jack, salată și roșii proaspete; Arizona Beef – un sandviș cu gust unic și original, cu două felii de carne de vită pregătite pe Grill uscat, sos Grill și sos McChicken, două felii de brânză Cheddar, castraveți murați, felii de ceapă proaspătă și salată; Glory Pie – un desertcu cremă de vanilie și mix de fructe.

Cele două sandvișuri sunt disponibile atât în varianta à la carte, cât și meniu.

Despre McDonald’s România
McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 clienţi. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank