2014-03-03

Frumusețe și ciocolată pentru o primăvară minunată

”Cel mai de preț mărțișor pe l-am primit a fost venirea pe lume a fetiței mele Ioana în 2009, pe 6 martie, zi care a coincis cu ziua mea de naștere”, povestește Anca Codreanu, Leonidas România.

Ce semnificație au pentru Dvs. zilele de 1 și 8 Martie?
Perioada 1 – 8 martie este prima săptămână din primăvară când toată lumea se dezmorțește după iarnă și se bucură de primele raze ale soarelui și parfumul zambilelor. Această perioadă este și mai specială pentru mine datorită faptului că pe 6 martie este ziua mea de naștere și de când eram mică simțeam că sărbătoresc o săptămână întreagă. În ultimii 5 ani de când m-am implicat, alături de soțul meu, în activitatea Leonidas am realizat că pralinele Leonidas sunt cele mai frumoase flori pentru a fi oferite în această perioadă și nu numai.

Ion Codreanu este unul dintre cei doi reprezentanti ai brandului Leonidas in Romania Fot. Leonidas Romania

”Sunt multe femei în peisajul autohton de la care ai ce învăț. Important este să ai încredere în forțele proprii și să ai capacitatea de a învăța mereu lucruri noi”, Anca Codreanu, Leonidas România.

Care este cel mai frumos mărțișor pe care l-ați primit/cadou de 8 Martie?
Cel mai de preț mărțisor pe l-am primit a fost venirea pe lume a fetiței mele Ioana în 2009, pe 6 martie, zi care a coincis cu ziua mea de naștere. De atunci, această perioadă 1 – 8 Martie, este și mai specială pentru mine și familia mea.

Ce le transmiteți femeilor din România cu ocazia zilei de 8 Martie, în special mămicilor?
Mesajul meu pentru toate femeile din România este: să uite de griji, să fie frumoase și să mănânce ciocolata Leonidas care te face fericit. Aceastea sunt ingredientele pentru o primăvară minunată. Un mesaj special pentru mămici care au aceasta slujba 24 ore pe zi le doresc ca răsăritul soarelui să le aducă împlinirea viselor alături de tot ceea ce le este drag. Un 8 Martie însorit!

Anca Codreanu este implicată în business-ul Leonidas alături de soțul ei, Ion Codreanu, unul dintre Master Francizorii Leonidas din România. Povestea pralinelor Leonidas și cum a devenit un magazin de ciocolată un business dulce de familie o găsiți aici. Anca, îți mulțumim încă o dată pentru că ai acceptat să te alături campaniei noastre, Săptămâna Femeii!

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank