2014-04-01

Profi a ajuns la 214 de magazine

Retailerul a deschis săptămâna trecută două magazine noi, în Oradea și în Zărnești, ambele în format City.

Zărnești este cea de a 110-a localitate de pe harta Profi. Magazinul de aici este situat pe strada Mitropolit Ion Metianu nr. 4, se întinde pe o suprafață totală de 470 mp și deține o sala de vânzări de 310 mp. Prin acest nou magazin in format standard, in judetul Brasov ajung sa funcționeze în total 10 unitati Profi, din care doua în format City.

Profi Fot. Profi

Magazinele în format Profi City oferă avantajul proximității și totodată reprezintă o șansă pentru cei care vor să-și administreze propriul magazin.

Magazinul din Zărnești oferă aproximativ 5500 de produse care alcatuiesc sortimentatia Profi, totala de 311 mp si este situata pe strada Erofte Grigore nr. 7. Acesta este al treilea magazin Profi  din Oradea si al sasele din judetul Bihor.

Prin numarul mare de magazine si cei peste 5000 de angajati ai sai, Profi ocupa in prezent pozitia a doua in topul retailerilor din comertul modern romanesc.

Mega Image, unul dintre principalii competitori Profi din România, a deschis în luna martie 7 magazine. ega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 302 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (168),  Shop&Go (133), AB Cool Food (1).


 

 

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

3

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank