2014-04-09

Arthur Murray ajunge şi în România prin franciză

Lucian și Sarah Stănilă au deschis în Capitală una dintre cele mai vechi francize din Statele Unite.

Şcoala de dans Arthur Murray din nordul Bucureştiului are o suprafață de 500 metri pătraţi. Lucian și Sarah Stănilă sunt reprezentanții francizei Arthur Murray București și investitori în alte două studiori de dans Arthur Murray din New York. Până la finalul anului 2014, instructorii Arthur Murray Bucureşti vor preda cursuri de dans de societate unui număr estimat de 500 clienți, potrivit unui comunicat al companiei.

Arthur Murray Fot. Arthur Murray Bucureşti

Arthur Murray este cel mai mare lanţ de studiouri de dans din lume.

Planul de dezvoltare al Arthur Murray în România vizează deschiderea a cel puţin 10 studiouri de dans în următorii 5 ani. Studioul de dans din nordul Bucureștiului are 7 instructori, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray în urma training-urilor și mai multor examene.

“Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, după o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decât o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispoziție, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii” , a declarat Lucian Stănilă. 

A doua cea mai veche franciză din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit în întreaga lume și este cea mai extinsă rețea de școli de dans de societate, cu studiouri deschise în Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Europa, Japonia, Africa si Australia.

Coregrafii Arthur Murray colaborează adesea cu echipele de filmare de la Hollywood și teatrele de pe Broadway, ajungând să semneze coregrafii în pelicule referință în lumea dansului precum Dirty Dancing, Scent of a Woman, Beauty and the Beast sau Dance with me.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank