2014-05-20

Peeraj Brands International a mizat pe francize şi a câştigat

Compania care deţine francizele Geox şi CCC în România intenţionează să deschidă 14 noi magazine în 2014.

În acelaşi timp, grupul arab îşi propune să ajungă la peste 50 de unităţi şi la afaceri de până la 30 de milioane de euro în ţara noastră. Pe lista planurilor viitoare ale grupului Peeraj se numără şi extinderea portofoliului, respectiv aducerea unei francize pe segmentul food & beverage.

CCC a deschis un magazin in Cora Lujerului Fot. EC

CCC, Geox, Piazza Italia, Springfield, Women Secret, Jack&Jones, Swarovski, Kazar Shoes şi Six Accessories se află în portofoliul grupului Peeraj.

Pentru acest an ne-am bugetat alte 13-14 deschideri în retailul de modă şi afaceri de 26-30 de milioane de euro, creşterea businessului urmând să vină din dezvoltare şi din maturizarea magazinelor deschise anul trecut“, spune Sachin Arora, country manager pentru România, într-un interviu acordat ZF.

Cel mai important pariu al grupului îl reprezintă brandul de încălţăminte CCC, care în circa doi ani a ajuns la peste 20 de magazine. Intrat prin franciză în România, în iunie 2012, brand-ul a ajuns în cele mai importante centre comerciale din București și din țară.

Modelul nostru de business este să aducem în România francize pentru că avem două avantaje: pe de-o parte sprijinul financiar al grupului-mamă şi pe de alta notorietatea fiecărui brand“, a subliniat country managerul Peeraj Brand Internatioanl pentru tara noastra.

Încă de la început Peeraj a mizat pe francize, astăzi având în portofoliu nume precum CCC, Geox, Piazza Italia, Springfield, Women Secret, Jack & Jones, Swarovski, Kazar Shoes şi de luna aceasta Six Accessories. De altfel, mai multe branduri au intrat pe piaţa din România iniţial în franciză şi apoi au venit direct, printre acestea numărându-se Zara, Marks & Spencer şi Promod, a mai precizat Sachin Arora.

 

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank