Engleza învaţată concomitent cu limba maternă

Ușurința de a invata limbi străine este la nivel maxim în primii ani din viață, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Washington, citat de ziare.com.
Marți
05.06.2012
Centrele educaţionale Helen Doron oferă cursuri de engleză pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 18 ani. Afacerea a ajuns la 12 centre francizate în România.
 

Sistemul Helen Doron Early English propune învăţarea limbii engleze concomitent cu limba maternă. Prima master franciză Helen Doron din România a fost deschisă de omul de afaceri Cornel Bârea în anul 2008, la Sibiu. A doua master franciză a fost deschisă de Ştefania Filip, pe zona de Sud-Est, cu un centru în Constanţa şi alte 3 în Bucureşti. Cei doi investitori au plătit pentru master francize câte 20.000 de euro, la care s-a adăugat şi investiţia iniţială, notează capital.ro. Helen Doron a ajuns la 12 centre francizate în România, în judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timişoara, Sibiu, Mureş, Harghita, Bucureşti şi Constanţa.

Deschiderea unui centru educațional Helen Doron în Romania în franciză simplă costă între 10.000 și 15.000 euro, conform capital.ro . Suma cuprinde atât taxa de franciză, cât și investiția pentru începerea activității.

Metoda Helen Doron Early English le permite copiilor să înveţe engleza încă de la vârsta de 3 luni, în același mod în care învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajată. Aproximativ 1.000 de copii au învăţat limba engleză în cele 12 centre prezente pe piaţa autohtonă, notează capital.ro . Potrivit aceleiaşi surse, preţul unui an de studiu este de 500 de euro şi include până la două şedinţe pe săptămână, a câte 45-90 de minute.

Franciza Helen Doron numără aproximativ 700 de centre educaţionale în peste 30 de ţări. În Polonia există peste 160 de centre, în Germania peste 100 iar în Ungaria 60. Prima franciză Helen Doron a fost deschisă în anul 1997.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015