2012-06-05

Engleza învaţată concomitent cu limba maternă

Centrele educaţionale Helen Doron oferă cursuri de engleză pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 18 ani. Afacerea a ajuns la 12 centre francizate în România.

Sistemul Helen Doron Early English propune învăţarea limbii engleze concomitent cu limba maternă. Prima master franciză Helen Doron din România a fost deschisă de omul de afaceri Cornel Bârea în anul 2008, la Sibiu. A doua master franciză a fost deschisă de Ştefania Filip, pe zona de Sud-Est, cu un centru în Constanţa şi alte 3 în Bucureşti. Cei doi investitori au plătit pentru master francize câte 20.000 de euro, la care s-a adăugat şi investiţia iniţială, notează capital.ro. Helen Doron a ajuns la 12 centre francizate în România, în judeţele Satu Mare, Bihor, Arad, Timişoara, Sibiu, Mureş, Harghita, Bucureşti şi Constanţa.

Copii gradinita

Ușurința de a invata limbi străine este la nivel maxim în primii ani din viață, potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Washington, citat de ziare.com.

Deschiderea unui centru educațional Helen Doron în Romania în franciză simplă costă între 10.000 și 15.000 euro, conform capital.ro . Suma cuprinde atât taxa de franciză, cât și investiția pentru începerea activității.

Metoda Helen Doron Early English le permite copiilor să înveţe engleza încă de la vârsta de 3 luni, în același mod în care învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajată. Aproximativ 1.000 de copii au învăţat limba engleză în cele 12 centre prezente pe piaţa autohtonă, notează capital.ro . Potrivit aceleiaşi surse, preţul unui an de studiu este de 500 de euro şi include până la două şedinţe pe săptămână, a câte 45-90 de minute.

Franciza Helen Doron numără aproximativ 700 de centre educaţionale în peste 30 de ţări. În Polonia există peste 160 de centre, în Germania peste 100 iar în Ungaria 60. Prima franciză Helen Doron a fost deschisă în anul 1997.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

4

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank