2014-07-04

Metro oferă consumatorilor legume şi fructe "De-ale noastre"

Deținătorul francizei ”La Doi Pași” își consolidează programul de susținere a producătorilor locali, „De-ale noastre”, dezvoltând cu aproximativ 30% sortimentul disponibil cu noi articole.

Continuăm să investim în «De-ale noastre», un program care aduce beneficii atât producătorilor de fructe și legume, cât și clienților și consumatorilor care se pot bucura astfel, de gustul și mirosul autentice al produselor de origine controlată, obținute prin tehnici tradiționale de cultivare. Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri din 33 de localități, din 9 județe ale țării, și să îi sprijinim să practice o agricultură sustenabilă, să se dezvolte și să contribuie, în acest mod, și la dezvoltarea comunităților locale”, a declarat Gilles Roudy, Director General Metro Cash & Carry România.

METRO Cash & Carry Romania Fot. METRO Cash & Carry Romania

Programul dezvoltat de Metro a ajuns la o ofertă de 45 de legume și fructe produse în România.

Programul „De-ale noastre” este primul de acest tip din România, fiind lansat de companie în 2012, cu scopul de a veni în sprijinul agricultorilor din bazinele legumicole ale țării. Pe lângă asigurarea unei piețe de desfacere a produselor în rețeaua magazinelor Metro România, agricultorii din cele 33 de comunități care participă la program beneficiază de soluții de colectare și ambalare, de consultanță, precum și monitorizare și distribuție.

În 2014, Metro Cash & Carry România adaugă produse noi în sortimentul “De-ale noastre”, programul ajungând la o ofertă de 45 de legume și fructe produse local. Printre noile articole se numără fructele de pădure, ciupercile și broccoli.

Produsele „De-ale noastre” sunt disponibile în rețeaua magazinelor Metro România, în intervalul mai-decembrie 2014, perioada produse disponibile la raft) fiind iunie-septembrie.

Metro România este parte integrantă a Metro Cash & Carry Internaţional şi a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Astăzi, reţeaua numără magazine în 24 de oraşe.

Distribuie articolul

Comentează pe forum

0

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank