EASY WINE

MC
Informaţii despre sistemul de franciză
Descrierea sistemului de franciză
  • Modelul de afacere Easy Wine este conceput pentru a oferi fiecărui oaspete o atmosferă relaxată, confortabilă și primitoare, o selecție extinsă de vinuri fine, preparate delicioase, un restaurant modern și tehnologii de ultimă generație pe segmentul barului, combinate cu servicii tradiționale de nivel mondial, pentru clienți.
  • Din punct de vedere al afacerii, Easy Wine este conceput pentru a oferi venituri stabile și în creștere. În timp ce majoritatea restaurantelor se confruntă cu o rata ridicată a costurilor cu personalul, Easy Wine păstrează aceste costuri la un nivel minim, în condițiile în care serviciile prestate către clienți sunt excelente. Doar 1 sau 2 angajați sunt necesari în bucătărie și încă 1 sau 2 angajați sunt necesari la bar și în restaurant. Francizorul asigură francizatului, în cadrul pachetului de franciză, toate instrumentele și materialele necesare, cursurile de formare pentru angajații de la bar sau din restaurant și cursuri de relații cu clienții pentru primii angajați.
  • Profitabilitatea și durata de viață a afacerii este asigurată datorită interesului crescut pentru vinuri, în toată Europa, precum și datorită marjelor de profit ridicate.
  • Tehnologia Easy Wine permite barului să controleze porționarea băuturilor astfel că profiturile rămân constante. Aparatele de distribuție/comercializare a vinurilor păstrează fiecare vin la temperatura perfectă pentru a-și menține aroma optimă. În locațiile Easy Wine, nicio sticlă nu rezistă mai mult de o săptămână.
  • Francizorul a dezvoltat un soft inovator, propriu, pe care l-a integrat în sistemul de gestiune al punctelor de vânzare pentru încărcarea cardurilor și a numerarului, pentru monitorizarea consumului, a loialității și verificării la casa de marcat. Soft-ul permite de asemenea monitorizarea vânzărilor și a consumului de oriunde din lume, prin intermediul internetului și al computerului sau al telefonului inteligent / smartphone. Soft-ul este sincronizat perfect cu punctele de vânzare și cu aparatele de distribuire a vinurilor si li se vor adăuga funcții noi în viitor.
  • Barul și afacerea în sine pot fi foarte complexe, implicând numeroase calcule pentru a urmări evoluția prețurilor de cumpărare, stocurile, marketingul, resursele umane și marjele de profit. Echipa Easy Wine a calculat marjele de profit pentru fiecare produs, astfel încât să acopere și costurile pe care le suportă francizatul. Aceste calcule pot fi folosite ca reper pentru a vă maximiza profitabilitatea.
  • Francizorul va pune la dispoziția francizatului și instrumente de calcul financiar astfel încât acesta din urmă să poată introduce datele proprii în sistem pentru a afla costurile, eficiența investiției și rentabilitatea afacerii
  • Sommelierul francizorului va fi și sommelierul francizatului. Nu este nevoie să angajezi personal scump pentru a face selecția de vinuri întrucât sommelierul Easy Wine vă ajută să faceți cea mai bună selecție de vinuri locale și internaționale, care să fie atractive pentru clienții din regiunea în care dezvoltați afacerea.
  • Francizorul va face ca acest proces să fie cât mai simplu pentru francizat, astfel încât acesta din urmă să se poată concentra pe partea operațională a afacerii și să devină profitabil cât mai curând după deschiderea restaurantului.

Propriile puncte de vânzări
  • 2 (Riga, Letonia)
  • 1 (Tbilisi, Georgia)
Fotografie punct de vânzare
Logo Easy Wine
Informaţii pentru master francizat
Asistenţă pentru master francizat

Pachetul de franciză Easy Wine include:

  • Angajarea și formarea personalului care deservește departamentul de servicii clienți
  • Manual complet de operațiuni de franciză
  • Manualul de brand care include toate elementele grafice necesare activităților de marketing și comunicare
  • Modelul financiar detaliat pentru dezvoltarea unei unități / mai multor unități
  • Evaluarea și aprobarea locației și a spațiilor anexe
  • Opțiuni de leasing pentru echipamente
  • Poziționarea meniurilor de vinuri și preparate alimentare (dacă este necesar)
  • Principiile de stabilire a prețurilor și de comercializare
  • Tehnologii Easy Wine inovatoare, ușor de utilizat
  • Planul de proiectare
  • Prețurile vinurilor în funcție de puterea de cumpărare a grupului
  • Echipamente și soft inovatoare pentru comercializarea vinurilor la prețuri speciale, disponibile numai pentru francizații Easy Wine
  • Oferte alternative de mobilier, echipamente și accesorii de la alți furnizori sau producători, de asemenea disponibile la prețuri speciale
  • Model predefinit de website și domeniu de internet
  • Training permanent și vizite pentru monitorizare
  • Suport constant și instrumente de marketing
  • Actualizări periodice ale meniurilor cu toate rețetele și instrucțiunile aferente
Totalul prevăzut al investiţiei
  • Investiția totală depinde de mai mulți factori, printre care se numără costul îmbunătățirii sau renovării locației, chiria etc.
  • Un bar / restaurant tipic Easy Wine ar necesita investiții începând cu 150.000 de EUR (incluzând echipamente și soft de aproximativ 80.000 de EUR. Opțiunea de leasing este de asemenea disponibilă. Francizații sunt rugați să solicite detalii dacă sunt interesați de această opțiune.
  • Perioada de amortizare estimată este de 14 – 30 de luni.
  • Acordul de franciză se va încheia pe o perioadă de 10 ani, cu opțiune de prelungire.

Taxa de franciză

  • Taxa standard: 23.750 EUR
  • Taxa de intrare va fi redusă pentru primii francizați din România și pentru francizații cu mai multe unități.
  • Taxa de redevență se va percepe începând cu luna a 4-a de funcționare.

Dezvoltarea zonei

  • Condițiile privind dezvoltarea zonei vor fi convenite separate, cu fiecare francizat interesat.
Aşteptările de bază de la master francizat

Francizatul nu trebuie sa aibă expertiză în amenajarea și gestionarea barului sau a restaurantului întrucât francizorul se va ocupa de aceste aspecte. Francizatul trebuie doar să fie pasionat de domeniul gastronomic și de vinurile de calitate și să fie capabil să creeze o atmosfera plăcută, care să încurajeze socializarea între clienți. Bineînțeles, francizatul trebuie să aibă resursele financiare pentru această investiție.

Informații despre pachetele de franciză

Pachetele de franciză Easy Wine sunt proiectate pentru a fi disponibile în trei configurații flexibile:

  • Bar / restaurant într-o zonă turistică aglomerată
  • Bar / restaurant într-un mall / aeroport (fără terasă)
  • Bar / restaurant pentru localnici, în zone aglomerate (cu impact sezonier scăzut și cu meniu puțin diferit)

Cerințe pentru afacere

  • Locație cu suprafață de la 150 mp până la 500 mp
  • Locație adaptată modelului de franciză (modelul este disponibil și pentru locații care necesită transformare)
  • Unități individuale, multiple sau cu posibilitate de extindere
Informaţii despre francizor
SIA Easy Wine
Tiklu 11a- 10, LV-2010 Jurmala, Letonia
+371 29 558 222
franchise@easywine.eu
www.easywine.eu
Persoana de contact pentru candidaţi

Juris Roganovs (please contact in English)

Află mai multe
Completează formularul de mai jos dacă vrei să afli mai multe informații. Datele tale vor fi transmise direct către francizor.
Nume și prenume *
Oraș *
Telefon *
E-mail *
When you see this field leave it empty.

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank