LINE-X

LINE-X protective coatings
Informaţii despre sistemul de parteneriat
Descrierea sistemului de parteneriat

LINE-X Protective Coatings Ltd este compania care deține licența de master exclusiv și importator pentru Maria Britanie și anumite zone din Europa. LINE-X PC Ltd susține LINE-X Corp din Statele Unite în expasiunea sa globală în industria prelucrătoare, auto și producție industrială.

LINE-X Protective Coatings Ltd continuă să înființeze dealeri autorizați în Europa și asigurînd training, pregătire tehnică și produse îi ajută să devină experți respectați în această arie. Datorită poziției de master dealer/importator, LINE-X PC Ltd ocupă funcția de centru de distribuție unic pentru întreagul teritoriu din Marea Britanie, Irlanda și anumite zone din Europa.

Devenind dealer LINE-X sau adăugând LINE-X în oferta serviciilor oferite de compania ta îți aduce ocazia excepțională să intrii în industria protecției auto prin acoperire chimică, industrie de miliarde de lire sterline. Persoanele potrivite pentru a deveni dealeri LINE-X trebuie să dețină un spirit antrepreniorial dezvoltat și dorința de a-și extinde propria afacere și să contribuie la extinderea brandului LINE-X.

Obiectivul LINE-X este să continue încrederea clienților în produsele sale prin continuarea producerii materialelor de cea mai bună calitate și , de asemenea, să dezvolte produse noi. Gama LINE-X de produse pulverizante poliuretanice protejează aproape orice suprafață de impact, abraziune, coroziune, de cele mai multe substanțe chimice și de rupere sau uzură prematură.

LINE-X va continua să exploreze toate tipurile de echipamente de procesare pentru a oferi cel mai bun și eficient proces de aplicare disponibil. LINE-X PC Ltd își antrenează echipa pentru a maximiza satisfacția clienților și să furnizeze produse de calitate superioară pe întreg teritoriul din Marea Britanie și Europa.

Special la produsele LINE-X este că faptul la 3 secunde de la aplicare se simte uscat la atingere și în 24 de ore este complet finisat, dar cel mai important este că nu trebuie să fie păstrat într-un mediu cu temperatură controlată pentru a realiza acest lucru. Pentru produsele LINE-X nu este nevoie de o cabina încălzită sau zona de aplicare atunci când sunt pulverizate; nici nu se impune ca vehiculul să fie încălzit în timpul procesului de pulverizare. Aplicarea LINE-X se pliază extrem de bine la fluctuațiile de meteorologice europene și nu este afectată de climatul diferit. După ce a fost pulverizat vehiculul poate fi condus direct afara, indiferent de vreme și este gata imediat pentru utilizare moderată în primele 24 de ore.

LINE-X este partener cu Graco, liderul mondial în echipamente de pulverizare a substanțelor cu componente multiple. Echipamentul oferă posibilitatea de a încălzi substanțelor chimice la temperatura corectă de aplicare și controlarea densității amestecului, asigurându-se că raportul 1:1 este menținut mereu. Aparatul vine complet echipat cu un debitmetru digital care facilitează monitorizarea consumului de substanța chimice pe fiecare aplicare pentru a controla costurile.

Line-X XS 100 a fost declarat și recunoscut “food safe” ( în siguranță pentru produse alimentare )de către EC Plastics Directive 2002/72/EC. LINE-X nu conține CFC sau COV și cel mai important este faptul că nu conține solvenți astfel fiind în conformitate cu standardele de mediu, sănătate și siguranță.

Propriile puncte de vânzări

1 ( USA )

Locaţii deschise în sistem de parteneriat

Peste 500 de parteneri în 45 de țări

Fotografie punct de vânzare
Informaţii pentru partener
Asistenţă pentru partener
  • Pregătire profesională și suport tehnic
  • Sprijin în marketing LINE-X : târguri, dezvoltare web, studii de caz, etc
  • Exclusivitate locală
  • Intâlniri internaționale
  • Branding global, echipa internațională - LINE-X este în peste 45 de țări
Totalul prevăzut al investiţiei

Costul echipamentelor pentru funcționare: 47 000 USD

Aşteptările de bază ala sistemului de parteneriat

Deținerea unui depozit de aproximativ 100 de metrii pătrați

Calități antreprenoriale și dorința de a dezvolta o carieră în domeniul industriei grea și auto

Informaţii despre organizatorul sistemului
LINE-X Protective Coatings Ltd.
LINE-X House, Brannam Crescent Roundswell Business Park Barnstaple, Devon, EX31 3TD United Kingdom
+44 7764 232168
+44 (0) 1271 377253
grzegorz@line-x.co.uk
www.line-x.co.uk
Persoana de contact pentru candidaţi

Grzegorz Harsze - Contact în limba engleză

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank