O franciză pentru viitorul copiilor

Franciza Edukido, o soluție pentru un viitor mai bun al copiilor noștri
Franciza Edukido, o soluție pentru un viitor mai bun al copiilor noștri / Datorită cerințelor reduse de capital pentru piesele LEGO și programă, este ușor să deschizi o școală Edukido
Vineri
13.09.2024
Un nou tip de educație pentru viitor a copiilor din România este oferit de compania Edukido, care caută atât un master francizor, cât și parteneri individuali.
 

Fondatorii brandului polonez au costatat că prin educația de tip clasic sunt transmise cunoștințe lexicale învechite, în timp ce pașii spre viitor sunt tot mai accelerați. Așa că au creat școlile Edukido, în care se țin cursuri de dezvoltare a competențelor pentru copii între 3 și 12 ani. Aici, cei mici dobândesc cunoștințe complexe într-un mediu creativ, folosind piese LEGO. Copii se familiarizează cu principiile științifice și tehnologice de bază, de exemplu prin asamblarea din mai multe piese a unui robot sau vehicul. Cu siguranță, asta îi ajută pe cei mici să își dezvolte abilitățile logice într-un mod mult mai eficient decât cel clasic.

Edukido pleacă de la evidența că promovarea adaptării tinerilor la problemele concrete este tot mai importanță. Pe bună dreptate, în primul rând părinții, dar și  copiii simt că intituțiile de învățământ au rămas în urma programei școlare și că nu oferă pregătirea practică necesară pentru ca, în viitor, să performeze în profesiile pe care le vor avea.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că din ce în ce mai multe familii optează pentru cursuri suplimentare de formare astfel încât să compenseze, cel puțin parțial, lipsa de educație la un standard adecvat și pentru a-și pregăti copiii pentru viitor. Asta face, cu mult succes, franciza Edukido.

Cursurile constau în exerciții practice, după scurte videoclipuri introductive, fără instrucțiuni specifice. În consecință, timpul petrecut la Edukido este mai mult despre experimentare, vorbire și gândire, mai degrabă decât să fie alocat unor prelegeri rigide, unidirecționale.

Datorită noii sale metode eficiente, rețeaua poloneză a câștigat sprijinul Uniunii Europene pentru extinderea pe teritoriul european unde acționează peste 50 de școli. Pe lângă Croația și Macedonia, este planificată deschiderea altor unități în regiunea Europei Centrale, cu intenția de a pune această metodologie la dispoziția tot mai multor părinți și copii.

Faptul că, pentru desfășurarea activităților, este necesar un spațiu mic, iar investițiile de capital sunt reduse, devine un atu foarte important pentru noii antreprenori și formatori.

Cursurile pot începe într-o sală de clasă închiriată după-amiaza sau în perioade de timp în care nu se desfășoară activități școlare clasice.

Sistemul de franciză Edukido oferă o oportunitate unică pentru oricine dorește să înceapă o afacere profitabilă pe termen lung, încercată și testată în sectorul educației.

Pentru informații suplimentare consultați catalogul brandului și completați formularul care vă permite să luați legătura direct cu francizorul.


Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015