Forum Despre articol: Ce putem învăţa de la antreprenorii de succes 193

Mariana 22.10.2012 *.193.230.193.34

Banii,banii ,banii...flerul inteligenta si munca dar nu musai.Daca esti inteligent muncesti mai putin,... este verificat.Credeti ca de unde vine zicala muncesti ca prostu...sau muncim noi nu gandim...Nu demult ma aflam intr-un supermarket si m-am indreptat catre ceva drag privirii dar pretul m-a facut sa fac stangaimprejur si sa ma reorientez potrivit sumei pe care o aveam dar mi-a disparut senzatia \'ce mult imi place...si gandul la altceva mai frumos dar si mai scump un vis...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.