Ice and Roll și Cake and Roll

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

O RULOTĂ - DOUĂ AFACERI

Ice and Roll și Cake and Roll fac parte din cea  mai mare  rețea de puncte de vânzare mobile cu dulciuri din Polonia.  Conceptul permite desfășurarea activității pe tot parcursul anului. În sezonul rece servim prăjituri, iar vara înghețată, dulciuri și băuturi răcoritoare. Datorită acestui fapt, combinăm două mărci într-un singur punct de vânzare.

Remorcile de catering au un avantaj semnificativ  față de spațiile staționare , deoarece pot fi amplasate în multe locuri inaccesibile altor afaceri, cum ar fi: locuințe, promenade, piețe, supermarketuri și centre comerciale. În plus, datorită  formulei mobile , reducem semnificativ cheltuielile financiare legate de amenajarea localului.

Ca parte a cooperării, garantăm suport operațional deplin, cunoștințe despre gestionarea unui punct de vânzare și know-how. Realizăm instruire practică și teoretică, datorită căreia francizații noștri sunt capabili să își gestioneze în mod eficient afacerea. Știm cum să îndeplinim așteptările consumatorilor moderni, motiv pentru care ne distingem prin  standarde înalte de servicii și cea mai înaltă calitate a produselor  iubite de milioane de clienți din întreaga Europă.

INTREBARI OBISNUITE:

 1. Unde să încep?
  Completați formularul de contact sau sunați-ne. Vom stabili o întâlnire în cadrul căreia veți cunoaște detaliile afacerii.
 2. Trebuie să demisionez din funcția mea actuală? 
  Nu contează dacă lucrați cu normă întreagă, vă conduceți afacerea sau vă îngrijiți familia. Conceptul nostru este singura afacere datorită căreia nu trebuie să renunți la nimic. Oricine poate deveni francizatul nostru, indiferent de experiență și profesie.  
 3. De ce sumă trebuie să încep?
  Majoritatea clienților noștri își finanțează afacerea prin leasing, motiv pentru care puteți să începeți o afacere profitabilă. Nu trebuie să știți nimic despre asta, vă vom ghida pas cu pas. 
 4. Cum să găsiți o locație adecvată?
  Avem cea mai mare experiență pe piața street food în achiziționarea de locații, așa că vă vom oferi un loc cu un flux mare de clienți ca parte a cooperării noastre. Depinde de dvs. să decideți unde vă veți desfășura afacerea. 
 5. Am nevoie de un depozit?
  Remorcile noastre sunt construite în așa fel încât să poată ține mărfurile timp de 2 săptămâni în trafic intens, astfel încât să nu aveți nevoie de un depozit. În plus, livrăm de mai multe ori pe săptămână. 
 6. Ce trebuie să știu despre afacere?
  Nu aveți nevoie de experiență. Am parcurs fiecare etapă a derulării unei afaceri mobile într-un mod dificil, deoarece noi înșine am lucrat la punctele de vânzare și am câștigat o vastă experiență. Nu vă faceți griji, vă vom învăța totul.

 

Unitati personalizate

 • 10 în Polonia
 • 2 în România

Unitati in sistem de franciza

650 (Polonia, Germania, Marea Britanie, Spania, Franța, Slovacia)

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Furnizăm francizaților noștri cu:

 • o remorcă modernă, complet echipată, gata de lucru;
 • cele mai bune locații;
 • sprijin în înființarea și conducerea unei afaceri în fiecare etapă;
 • dreptul de a utiliza marca comercială;
 • suport de marketing: social media, programe de fidelizare, campanii promoționale;
 • pachet de instruire teoretică și practică;
 • aprovizionare completă dintr-un depozit central;
 • suport pentru servicii;
 • ajutor permanent de funcționare.

Investitie totala, asteptari

 • Valoarea minimă a investiției, contribuție proprie la finanțarea cu leasing, este de până la 35.000 de lei (depinde de condițiile de leasing aranjate și de opțiunea de business aleasă).
 • Taxa de franciză de la 1000 RON lunar.

Cerinte de baza

Ne așteptăm ca francizații să:

 • dețină cunoștințe de a opera o afacere proprie;
 • aibă capitalul inițial necesar;
 • parcurgă programul de pregatire;
 • respecte procedurile interne ale companiei;

Informatii despre francizor

Sweet Gallery Partners SRL

0040.724.680.677

mcoman@profitsystem.ro

Persoana de contact pentru candidati

Mircea Coman

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Ice and Roll și Cake and Roll.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.