Crazy Bubble

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Crazy Bubble este cel mai mare brand de Bubble Tea din Europa, care funcționează în Polonia, Estonia, Lituania, România, Republica Moldova și Muntenegru și expansiunea continuă. Datorită ingredientelor de cea mai bună calitate posibilă, importate din țara de origine a ceaiului cu bule, Taiwan, băuturile noastre, bazate pe bile de tapioca, combinate cu ceai, lapte și  zahăr, sunt foarte populare și apreciate de cumpărători. De-a lungul timpului, ideile pentru această băutură au început să se diversifice, iar ideile au inclus ceaiuri de fructe cu aditivi precum popping boba, nata de coco sau jeleu.

 Povestea Crazy Bubble, care a început în 2011 în provincia Silezia, din sudul Poloniei, a ajuns și în România în 2021, când a fost deschis primul magazin, la Oradea. În acest moment suntem cel mai mare brand de bubble tea din România și avem locații în Oradea, Sibiu, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea sau Arad, iar planurile noastre de viitor nu se opresc aici. Dorim ca, în următorii ani, să avem cel puțin câte un magazin în fiecare oraș din țară. Punctele de vânzare proprii sau în franciză sunt situate în mall-uri, parcuri de distracție, centre ale orașelor și străzi aglomerate.

Unitati personalizate

9

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • model de afaceri dovedit,
 • abordare individuală și ajutor din partea unui instructor,
 • know-how pentru operarea mărcii și gestionarea propriului punct de vânzare,
 • fără taxă de licență,
 • taxă fixă ​​de franciză,
 • instruire gratuită pentru francizați și angajați,
 • activități de marketing (de rețea și individuale),
 • mărfuri de cea mai înaltă calitate importate direct din Taiwan

 


Investitie totala, asteptari

Deschiderea unui punct de franciză Crazy Bubble are un cost net de 10-15.000 de euro. Suma depinde de prețurile curente ale echipamentelor, construcției de standuri sau a spațiilor.

Taxă implementare concept – 1000 euro

Redevență lunară fixă 150 euro

Dacă aveți propria afacere funcțională, franciza Crazy Bubble oferă și cooperare în parteneriat. Colaborarea presupune listarea a minim 50% din gama de produse Crazy Bubble și nu asigură exclusivitate.


Cerinte de baza

Profilul francizatului de bubble tea din România este, de obicei, cel a unei persoane care doreşte să investească într-o afacere cu potenţial de creştere şi profit. Acestea pot fi persoane cu experienţă în afaceri sau cu un interes puternic în industria băuturilor, care doresc să deschidă şi să gestioneze propriul magazin de bubble tea

Francizatul trebuie să:

 • Găsească o locație și să o amenajeze. Vom alege împreună locația potrivită, dintre cele găsite de francizat și îl vom ajuta cu sfaturi pentru amanajarea acesteia
 • Desfășoare activități comerciale
 • Achiziționeze o casă de marcat fiscal
 • Semneze contractul pentru terminalul de plată
 • Angajeze lucrătorii

Informatii despre francizor

SC Aroma Cream SRL

Str. Postăvarului nr. 2, Oradea

0745 224 222

office@crazybubble.ro

crazybubble.ro

Persoana de contact pentru candidati

Ali Faur

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.