Donuterie

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Donuterie este despre a împărtăși, mereu, o delicatese proaspătă cu prieteni dragi.

Am deschis prima Donuterie în 2014, la Târgu Mureș. Ne-am dorit întotdeauna un loc de muncă unde să mergem cu drag și care să ne provoace să fim mai buni. Luni la rând, în bucătărie, am testat rețete, ingrediente și toppinguri diferite, până când, într-o zi, am obținut ceea ce ne doream: produse de patiserie pufoase, cu interiorul cremos și cu un gust unic. Acum experimentăm cu topping, umpluturi, glazuri, amestecuri de aluat, rețete de sezon și sprinkles. Consumatorii pot comanda gogoși de dimensiuni obișnuite sau, dacă doresc să impresioneze pe cineva, minidonouts care să aducă fericirea dintr-o singură mușcătură. La noi pot fi găsită și o selecție de băuturi foarte fierbinți sau foarte reci.

Donuterie este un loc pentru prieteni și nebunia lor; este desertul de lângă cafea, partea bună a începutului, mijlocului și sfârșitului zilei, motiv de postări, pentru Instagram, de fotografiere și pentru obținerea acelui selfie perfect. Gogoșile noastre sunt la fel ca tine: dornice să crească, cu ambiția să aibă mai multă smântână și gata să bubuie !

Spuneți-ne că suntem naivi, dar credem în posibilități nesfârșite de creștere. Am creat primul magazin de gogoși de pe piața românească. Suntem pionierii acestei nișe de piață și nucleul pentru toți consumatorii locali de gogoși. Operăm în magazine stradale, mall-uri și, de asemenea, în locații separate.

Adolescenții adoră produsele noastre dar, de asemenea, se amuză să le deguste și adulții, bunicii care iubesc viața, unchii haioși și mătușile minunate sau părinții atât de uimitori, deseori.

Pentru a deveni francizat Donuterie, trebuie să parcurgi 5 pași:

PASUL 1: Stabilirea contactului cu potențialul francizat, prin formularul de cerere, analiza solicitării și întâlniri și discuții cu detalii concrete.

PASUL 2: Semnarea acordului și a documentelor preliminare - în acest moment, după semnarea acordului de confidențialitate și după achitarea taxei pentru planul de afaceri, vom furniza francizatului primele informații care vor pune bazele francizei Donuterie. Această taxă este rambursată după finalizarea planului.

PASUL 3: Creați planul de afaceri. Pe baza informațiilor furnizate de noi, francizatul va avea o perioadă de timp (stabilită de comun acord) pentru a-și finaliza planul de afaceri. În această perioadă în care va avea sprijinul unui consultant.

PASUL 4: Revizuim planul de afaceri și efectuăm selecția finală.

PASUL 5: Semnați contractul de franciză și începeți procesul de implementare. De acum înainte suntem parteneri, iar francizatului i se va oferi tot sprijinul și îndrumările necesare.

Unitati personalizate

17 locații proprii în România

Unitati in sistem de franciza

6 în Franța, 4 in Belgia și 1 în UK

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Francizatului i se va oferi:

  • asistență în selectarea site-ului și proiectare a magazinelor;
  • manual de operare compus din: manualul managerului, manualul angajatului, manualul francizei;
  • manual de branding și proceduri de marketing;
  • sprijin continuu al managementului;
  • asigurare permanentă a auditului;
  • sistem software: Vânzări, Producție, Planificare și analiza datelor, Administrație;
  • training înainte de deschidere și formare continuă.
  • îndrumare cu rețete;
  • partajarea know-how-ului de gestionare a afacerilor;
  • acces la rețeaua noastră de furnizori.

Investitie totala, asteptari

Nivelul investiției: 35-45.000 de euro în funcție de suprafață și dacă dispune de o zonă de masă dedicată restaurantului nostru (investiția cuprinde toate costurile legate de costurile de amenajare și pornire).

 


Cerinte de baza

Experiența în domeniul HoReCa nu este obligatorie, dar așteptăm ca francizatul să aibă în vedere un plan de dezvoltare în localitatea în funcție de potențialul zonei. Este un avantaj să cunoașteți piața locală și obiceiurile localnicilor privind cumpărăturile. Tipul locației: spații comerciale, magazine stradale în zone pietonale.

Francizatul trebuie să aibă abilități de antreprenoriat, coordonarea echipelor, de organizare și să fie orientat spre client.

De asemenea, francizatul trebuie să țină cont de faptul că franciza va avea nevoie de o implicare 100% în gestionarea zilnică a afacerii.


Informatii despre francizor

Donuterie SRL

Cluj-Napoca, Strada Baciului nr. 80

+40 740 247 722

franciza@donuterie.ro

donuterie.online

Persoana de contact pentru candidati

Dan Gabriel Olteanu

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Donuterie.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.