Forum Despre articol: Halloween-ul sărbătorit la supermarket 193

Mara 29.10.2012 *.193.230.193.34

Nu peste mult timp o sa vina strainii in Romania sa sarbatoreasca Halloween - ul.Daca vedeau stirile cu felul cum s-au sarbatorit la noi isi faceau rezervari pentru la anul...

ANDREEA 29.10.2012 *.5-13-85-54.residential.rdsnet.ro

Concursurile organizate cu premii in bani ?Si daca da cam la ce suma s-ar ridica premiile? De cand ma stiu particip la toate concursurile desi nu am castigat niciodata nimic.dar omul cat traieste invata sau spera nu mai stiu...primii bani castigati ii investesc intr-o franciza de infrumusetare

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.