Forum: vreau sa deschid un fast food 193

deamant 05.07.2012 *.host-static-92-115-234-145.moldtelecom.md

vreau sa deschid in orashul natal un fast food,,am nevoie de un sfat de al vostru,, cit este de praktik intrun orash cu 20000 de locuitor astfel de buiisness

consultant PROFIT system 09.07.2012 *.client.rdsnet.ro

Buna. Inainte de a deschide o afacere, fie ea in franciza sau nu, trebuie sa faci o cercetare de piata. Trebuie sa stii caracteristicile demografice ( tinerii tind sa prefere fast-food-ul ), care este bench-market-ul ( adica leaderul pe piata de fast food din orasul tau) si numarul restaurantelor raportat la numarul de potentiali consumatori. Nu vrei sa deschizi o afacere intr-o piata saturată. Doar daca tu consideri ca ai un concept complet nou si ca iti vei crea un segment aparte de consumatori. Pentru orice eventualitate inregistreaza-te precum un potential candidat la ofertele de franciză pe care noi le vom promova.

Multa bafta.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.