Forum Despre articol: 7 – număr norocos pentru Deichmann 193

SEBI 20.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Maine pe data de 21 noiembrie (Intrarea Maicii Domnului in Biserica) grupul german Deichmann va deschide in centrul comercial Carrefour un nou magazin de incaltaminte. L e dorim succes si sa deschida si fabrici de incaltaminte din piele ecologica

Mariana 23.11.2012 *.193.230.193.34

Probabil au tinut cont si de numerele norocoase pentru ca nu prea se aude sa se deschida ceva pe 13.Aveam si noi odata CLUJANA dar noi nu aveam parte decat de cele refuzate la export...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.