Forum Despre articol: Agenție imobiliară la cheie 193

Mariana 21.11.2012 *.193.230.193.34

Daca strategia este a unei firme de peste ocean poate se vor pastra si bunele obiceiuri de a fi ceva bun si in folosul omului ca la noi omul nu este o prioritate doar in \"jumulirea\" lui.Se spune mereu de o documentatie foarte stufoasa conform legilor romanesti dar nu se face nimic in reducerea ei.

IULIAN 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Programul PRIMA CASA a cunoscut amploare deoarece s-a facut multa pubicitate pe seama lui.Nu stiu cat de avantajos este pentru ca la veniturile noastre sa face pe o perioada de 25 ani si la durata medie de viata din Romania daca inchei contractul la 35 ani platesti toata viata ...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.