Forum Despre articol: Franciza de pe tărâmul zeilor 129
I-a cam uitat zeii in ultimul timp pe greci.Recunosc si ei calitatea mobilei produse in Romania care este cunoscuta pe meleaguri straine. Atat timp cat produc fie si mobila sa le mearga bine Sa nu ne ramana culmile golase dar arta cere sacrificii si decat sa exportam busteni mai bine furnituri.
Ar trebui incurajati cei care vin la noi sa investeasca si poate chiar sa li se acorde niste facilitati,si de ce nu zeilor le place gradina Maicii Domnului
Prin toti porii emana prosperitate grecul si daca este adevarat sa mai lase si pentru noi cei inzestrati mai putin
Mai usor cu FALIMENTUL ... am scapat noi de 21 12 2012 suntem cei mai tari si ne intoarcem pe frumoasele plaiuri vanatoresti cat mai avem codrul ...
Franciza de pe tărâmul zeilor
Vă rog să ne spuneți câteva informaţii despre Neoset și să ne povestiți pe scurt cum a decurs dezvoltarea acestui concept pe piața românească. Grupul Neoset a fost fondat în 1980, în Menidi, Atica (Grecia), unde a început prin a produce mobilă modulară, transformându-se curând într-un mare succes. Cu timpul, compania și-a lărgit oferta, iar în 1991 era deja lider pe piața din Grecia, premiată de mai multe industrii care certificau trăsăturile unice ale mobilei. Chiar în acel an, în 1991, am intrat și pe piața din România, unde am investit până în prezent peste 15 milioane de euro. În 2007 am deschis o fabrică de canapele în București, la Faur. Fabrica aceasta e foarte importantă pentru noi, pentru că ne permite să facem lucruri de calitate chiar aici, în România. Capacitatea de producție este de 10.000 de canapele și cam tot atâtea paturi pe an, însă producția poate fi cu ușurință dublată. 90% din mobila produsă aici pleacă în Grecia, de unde este exportată mai departe către Cipru, Ecuador, Etiopia, Dubai și Bulgaria.Alte categorii
Tematici
Comentarii
Utilizator
Comert 290
Servicii 287
- gastronomie 118
- educație 24
- frumuseţe şi fitness 17
- domenii diverse 126
- finante-banci 2
Altii 193
PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.
Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.
Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.
Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.