LEONIDAS

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Achiziția francizei Leonidas dă dreptul francizatului de a comercializa produsele Leonidas, beneficiind de notorietatea brandului și de expertiza francizorului.

Prima ciocolaterie Leonidas din România a fost deschisă în București în 2001, de către firma M’B Business, aceasta devenind totodată reprezentantul Leonidas Belgia în România.

Toate produsele sunt importate din Belgia, unde există singura fabrică care aprovizionează toate cele aproximativ 1.400 de magazine Leonidas din lume.

Pe langa pralinele de ciocolată, care constituie baza afacerii, în magazinele Leonidas se mai găsesc și diferite sortimente de ciocolată, dulciuri (fructe confiate, bomboane, marțipan etc.) și înghețată.

“La Leonidas nu veți găsi niciodată o ciocolată care să fie mai veche de o lună.
De la momentul fabricării și până la cel al achiziției, trece mai puțin de o săptămână."

Jolyon M’Bei

Unitati personalizate

1 în Bucuresti (Str. Doamnei nr. 27, Sector 3)

Unitati in sistem de franciza

4 – București

1 – Craiova

1 – Constanța

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Reprezentantul Leonidas vine în întâmpinarea viitorilor francizați prin acordarea de asistență pe parcursul procesului de implementare a afacerii, sprijin permanent privind procesul de promovare, precum și o perioadă de training care se va desfășura atât la sediul francizatului, cât și la sediul reprezentanței, anterior deschiderii magazinului. Furnizarea materialelor de promovare pentru fiecare perioadă cheie din punct de vedere al vânzărilor.

Având în vedere experiența noastră de peste 15 ani pe piața din România, veți beneficia de transmiterea know-how-ului în cel mai profesionist mod.


Investitie totala, asteptari

Taxa de franciză Leonidas este zero.

Investiția este strict legată de stocul de produse, ambalajele și amenajarea integrală a magazinului. În funcție de alegerea unuia dintre cele 3 concepte disponibile, investiția poate sa fie de minimum 10.000 de euro, dar poate ajunge la 20.000 de euro. 

Cele 3 concepte de franciză sunt:

Leonidas Standard

Pentru acest tip de magazin, spațiul minim recomandat este de 30-35 m.p.

Leonidas Chocolate & Coffee

Conceptul ciocolaterie - cafenea. Spațiul minim recomandat pentru acest tip de magazin este de 50-60 m.p.

Leonidas Shop in Shop

Insula în Mall sau corner.


Cerinte de baza

Profilul francizatului este cel al unei persoane întreprinzătoare, motivate și implicate, care dorește să combine bucuria de a savura o ciocolată de calitate cu plăcerea de a comunica calitățile acesteia.


Informatii despre francizor

S.C. M’B BUSINESS SRL

Str. Doamnei nr. 27, Sector 3, București

0723180268

info@leonidas-mb.ro

leonidas-online.ro

Persoana de contact pentru candidati

Dl. Jolyon Salvadore M’Bei

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre LEONIDAS.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.