Forum Despre articol: H&M doar pentru el 70

NORA 04.12.2012 *.193.230.193.34

Deseori s-au plans barbatii ca nu au o zi a lor (si au o zi din calendar)ca n-au un magazin numai a lor si iata ca li s-au implinit dorinta.Nu prea mai intalnim un domeniu in care sa nu-si fi facut intrarea si coasta lor nelipsita Eva.Trebuie sa inteleaga ca li s-ar pierde urma fara noi...

DANY 05.12.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

De ce sa nu avem si noi un magazin al nostru.Avem rolul nostru foarte,foarte important si nu pot decat sa ma bucur.Stiu sigur ca voi cumpara ceva  in pas cu moda si nu ma risc sa imbrac ceva demodat.o sa fiu cool...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.