Forum Despre articol: Franciza care are succes în 71 de țări 115

A ridicat limita de varsta dar conditia sa fi avut o functie de conducere nu prea a nimerit-o Rareori ai sa vezi fosti sefi care sa munceasca din nou dupa ce au vazut cat este de bine sa comanzi si altii sa traga ca vita la jug

Obiectivul Lider International in Romania mai greu .Si cei mai optimisti cand vor vedea cat de greu se misca lucrurile pe plaiurile mioritice o sa le piara tot cheful .Obiectivul Lider indiferent de ce fel la noi este sa nu mearga

Sistemul bancar in Romania practica cele mai mari dobanzi si comisioane si pentru faptul ca ii bagi in seama.Politica bancilor este antiumana si nu includ aici functionarii ci menegementul lor...
Franciza care are succes în 71 de țări
Ce reprezintă conceptul Century 21 și de ce ați ales să aduceți această franciză în România? Century 21 Real Estate LLC, o subsidiară a Realogy Corporation, USA, este cel mai mare francizor de imobiliare, cu peste 112.000 de agenţi imobiliari în cele peste 7.600 de agenţii din 71 de ţări şi teritorii din Europa, America, Orientul Mijlociu şi Asia. În activitatea mea de zi cu zi am fost întotdeauna la curent cu ceea ce se întâmplă pe piaţa imobiliară, atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Când am aflat detalii despre sistemul Century 21® și cunoscând şi piaţa din România, am realizat că românii au nevoie astfel de servicii imobiliare, realizate la cele mai înalte standarde, servicii optimizate pe măsura nevoilor lor. În prezent, în România sunt trei agenţii deschise: Century 21 Aviaţiei, Century 21 Titan Park şi Century 21 Research & Valuation.Alte categorii
Tematici
Comentarii
Utilizator
Comert 267
Servicii 256
- gastronomie 103
- educație 23
- frumuseţe şi fitness 16
- domenii diverse 112
- finante-banci 2
Altii 189

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.
Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.
Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.
Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.