Forum Despre articol: Liderul francizei de proximitate 127

CARMEN 18.12.2012 *.193.230.193.34

Este comod si pentru consumatori acest gen de magazine mai ales cand timpul este nefavorabil si nu poti sa te deplasezi la un supermarket (cu nametii uriasi sau apele bolborosind) Intri pentru un articol care iti lipseste si de care ai neaparat nevoie si nu cumperi numai acel ceva ca se mai lipeste ceva de mana...

TATOMIR 19.12.2012 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

De fapt s-a pornit de la magazinul de proximitate...cand stim exact ce vrem  ( asta se intampla cand veniturile sunt limitate ) nu ne permitem sa ne largim gama de sortimente.Asa te mai intalnesti si cu vecinul mai auzi o barfa...

FINANTISTUL 20.12.2012 *.193.230.193.34

Extinderea agresiva a retailerilor de proximitate goleste spatiile stradale, suna un articol  din \"Finantistii\" din 19 12 2012si este de mare actualitate.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.