Forum Despre articol: Franciză americană, basm românesc 118

STEFAN 27.12.2012 *.193.230.193.34

Daca nu ar fi fost revolutia (fie tarana usoara celor care s-au jertfit)nici acum nu am fi auzit de McDonald s. A trecut aproape jumatate de secol pana sa ajunga si la noi ...ce mai suntem in urma tot cu atatia ani

TEO 30.12.2012 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

O buna reclama si faptul ca s-a dat putina atentie consumatorului au facut succesul sa apara si sa se mentina in top.

MIKY 31.12.2012 *.193.230.193.34

Prima data am intrat intr-o locatie Mc Donald :s de curiozitate si pentru ca mi-a placut am repetat figura.Era si este altceva Pana la urma si m tesit  este simpatic

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.