Forum Despre articol: Scandal cu background de cafea 127

ELLY 03.01.2013 *.193.230.193.34

Nemultumirea clientilor duc la scaderea veniturilor si implicit si scaderea impozitelor,asa ca nemultumiri sunt pe toate planurile.Ma intreb cum si au manifestat clientii nemultumirea(au spart vesela,au stricat mobilierul sau si au insusit din aparatura, la noi cam asa am debutat in 2013)

GEORGE 03.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Au inceput si la noi sa se refuze serviciile de proasta calitate si in aceasta directie protectia consumatorilor rareori isi face simtita prezenta.Cei care lucreaza acolo ar trebui sa fie platiti exact dupa activitatea prestata

MARIA 04.01.2013 *.193.230.193.34

Prea la mergea bine in toate sa mai dea si ei gres.S au sesizat cand le-au scazut impozitele isi urmaresc veniturile asa este si la noi....mai trece multa apa pe Dunare

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.