Forum Despre articol: Vești bune pentru iubitorii de modă 70

MILICA 24.01.2013 *.193.230.193.34

Sunt foarte bine primite vestile bune mai ales ca ne imbracam si cei in pas cu moda si cei mai nonconformisti sa zicem.Ne place sa recunoastem sau nu - suntem interesati de reduceri.Multumim pentru pont

MARIA 26.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Nu cred ca rezista cineva tentatiei de a cumpara ceva cand au loc reduceri substantiale.Mai ales sexul frumos care tot timpul vrea ceva nou.De ce sa nu recunoastem ai alt tonus cand imbraci o haina noua...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.