Forum Despre articol: Ce plătesc românii cu cardul 119

MIA 28.01.2013 *.193.230.193.34

S-au incurajat cumparaturile cu cardul.Pentru bugetari la anumite magazine se obtinea o reducere de 10 %(REAL,FARMACIA CATENA,AG TURISM )Rezultatele nu au intarziat sa apara.

IULIAN 28.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Suntem receptivi si sa mai spuna cineva ca au ramas in tara cei mai putin inteligenti sau batranii care se stie sunt conservatori.Si pensiile se iau pe carduri asta scade numarul infractiunilor in ceea ce-i priveste pe postasi.Jos palaria !

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.