Forum Despre articol: Happy Books 117

MARIANA 30.01.2013 *.193.230.193.34

Bunicii isi cresc cu mare drag nepotii...generatia buneilor nu au prins prea mult din generatia calculatoarelor...mai stiu ca pentru cei mici le-ar prinde bine o carte...sigur ne intoarcem la citit...Praslea si Nica vor castiga locul cuvenit

VASILE 30.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Vin mereu cu ceva nou si nu un nou la voia intimplarii.Asa se explica si faptul ca rezista concurentei.De ce sa se creada ca ne plac cei care sa-i numim\"fara numar\" pentru ca sunt tupeisti si ne forteaza nota.Ne plac povestile lui Creanga,Ispirescu si poeziile lui Eminescu .De ce sa nu visam la feti frumosi si Ilene Cosanzene si nu la ce ne face rau

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.