Forum Despre articol: Domino’s Pizza- experiență de peste 50 de ani 118

MIA 11.02.2013 *.193.230.193.34

Obtin cresterea dorita daca vin tot timpul cu noutati gen \"Cina Stix,Choco Lava \" la care musai sa adauge ceva \"gratuit\" sau din \"partea firmei\".M-a amuzat zilele trecute o reclama gen \"GRATUIT\" dar transportul+comision =50 ron.

Dana 12.02.2013 *.82-76-188-30.rdsnet.ro

Ciudat ce zici tu, MIA, eu stiu ca am facut comanda online la ei zilele trecute si chiar m-a surprins placut faptul ca am primit un sufleu gratuit.

Comanda minima e, intr-adevar, 30 de lei, dar mi se pare de bun simt, fata de altii care au 50 sau chiar si 100 de lei comanda minima. Eu nici nu m-am gandit la limita de 30 de lei, am luat ce mi-a placut si am preparat pizza cum am vrut eu si prietenii mei. Comanda a fost decenta si pizza super buna.

Cred ca daca stai sa te uiti la fiecare leut cheltuit, atunci nici nu mai comanzi pizza, iti faci un sandwich si te saturi, nu?

MIA 04.04.2013 *.193.230.193.34

Daca ati fost zece normal ca nu te uiti la 30...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.