Forum Despre articol: Cum afectează reglementările guvernului american restaurantele Subway 118

MIA 04.03.2013 *.193.230.193.34

Cand vom vedea si la noi un post de televiziune sa invite oameni de afaceri care sa ne impartaseasca idei din activitatea lor? Au fost promovate genuri de muzica pe care nu le-am agreeat dar atat de mult au fost promovate incat de eticheta de manelisti nu vom scapa prea curand .

IANCU 04.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Promovam destul si prostia si nu pot sa cred ca asta-i muzica ce ne place.Ce frumos ar fi sa promovam cultura ,mintile sclipitoare,inovatiile in orice domeniu,cum sa protejam mediul inconjurator,adevaratele talente...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.