Forum Despre articol: Tesco se concentrează pe catering 117

MARIANA 19.03.2013 *.193.230.193.34

Nu o sa mai fim noi romanii \" tapii ispasitori\" sa nu folosesc \"caii de bataie\" daca folosesc carnea din fosta titulatura.nici mari crescatori de cai nu suntem...dar cine sa ne asculte?

IULIAN 23.03.2013 *.5-13-84-65.residential.rdsnet.ro

Vegetarieni sau carnivori tot mancam ceva mai mult sau mai putin .Cand iti este foame ai putine alternative....nu pre cred in poveste lenesului

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.