Forum Despre articol: Perla italiană din piaţa francizei 70

ILINCA 07.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

In fiecare sezon mi am achizitionat alt costum de baie. Chiar daca nu imi propusesem pentru ca fostul nu mai era de actualitate se purtau alte culori vechiul se decolorase sau mai rau intrase la apa

MONA 15.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Umblam dupa perle si citind articolul mi-am amintit ca lenjeria mea mai trebuie reinoita neaparat

DIANA 18.05.2013 *.5-13-90-56.residential.rdsnet.ro

adevarul e ca lenjeria intima trebuie reinnoita cat mai des!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.