Forum Despre articol: Cercetarea de piaţă – spender (cheltuitor) sau saver (econom)? 193

VLAD 24.06.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Pentru reusita unei afaceri studiu de piata este imperios necesar.Vrei un profit in timp dar mai ales intr-un termen scurt trebuie sa fii la curent cu ce se cere sau se va mai cere

DIANA 24.06.2013 *.5-13-90-182.residential.rdsnet.ro

iaurt..cu suc si fructe..interesanta combinatie..

MARIANA 08.07.2013 *.193.230.193.34

Iaurtul rece caci altfel nu prea tine oricati conservanti ar avea...o combinatie care te face sa faci miscare fara nici o indoiala...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.