Forum Despre articol: Safety Broker estimează intermedieri de 45 milioane euro 123

MIA 10.07.2013 *.193.230.193.34

Sa fie crestere si la plata despagubirilor nu numai a incasarilor asta nu ca ne-am dori nenorociri...

JUSTITIARUL 10.07.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

A fost perioada salariilor ,pensiilor ajutoarelor de somaj micsorate de trupa boc...au luat dintr-o miscare 25 la suta si ne-au dat cate 6-7 procente si alea amanate cat s-au putut si prostii au rabdat si rabda....nedreptate cu carul...in timp ce declaratiile de avere ale alesilor s-au marit cu multe zerouri

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.