Forum Despre articol: ”De-ale noastre” la Metro Cash & Carry 91

MIA 10.07.2013 *.193.230.193.34

Deseori am auzit ca legumele si fructele romanesti au o aroma deosebita (o fi legata de dorul de casa)dar de ce sa nu credem ca sunt si foarte bune?

IRINA 10.07.2013 *.5-13-86-5.residential.rdsnet.ro

Se pare ca anul acesta s-au facut rosiile dar pentru ca nu sunt piete de desfacere producatorii nu au unde sa le vanda.Unul dintre ei spunea cu o amaraciune greu de redat in cuvinte ca nu-si scot nici banii pe folii.De ce nu se fac conserve care in supermarcheturi sunt destul de costisitoare cu tot cu euri,,,

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.