Forum Despre articol: Ești interesat de o franciză? 119

MARIAN 26.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

In Polonia exista interesul pentru dezvoltarea unei afaceri pentru cei neinitiati la noi mai putin,interesul este sa plece toti cei mai luminati sa`ramana cei usor de pacaliti...

ADAM 27.08.2013 *.5-13-97-117.residential.rdsnet.ro

Se schimba idei,se impletesc noi legaturi se castiga experienta,se invata...este excelent

DIANA 27.08.2013 *.5-13-88-27.residential.rdsnet.ro

Consultantii financiari din Polonia te ajuta dar in Romania e oare la fel?

ALIN 01.10.2013 *.193.230.193.34

Academia de Franciza Profit System din Polonia sa incerce sa-si extinda activitatea si peste granite nu departe,la amaratii de romani...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.