Forum Despre articol: O afacere delicată 123

MIA 01.10.2013 *.193.230.193.34

Dragostea de mama imbinata cu afacerea \" delicata \" cum foarte inspirata o numeste autoarea articolului dar la ...polonezi.Daca Agniesza Niedbala traia in Romania era mult,mult mai greu

IRINA 01.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Chiar la stirile de seara pe un canal tv se face reclama pentru o epilare definitiva motivand  economosirea timpului si un studiu serios asupra structurii firlului de par...pretul nu se pune,ai crede ca este gratuit- pentru persoana care apare in reclama-

IULIA 02.10.2013 *.193.230.193.34

A pornit la drum cu propriile economii...la veniturile noastre si economiile oricat de drastice ar fi tot mici ar fi.Cand pornesti o afacere cu credite care sunt de ajutor doar bancherilor plus stresul de la imposibilitatea de a onora creditul sunt cateva din multele capcane ale esecului.

DIANA 02.10.2013 *.5-13-91-77.residential.rdsnet.ro

O afacere delicata..dar profitabila..

Epilarea definita e dupa parerea mea necesara oricarei femei care se respecta....dar efectele negative?pretul?

CIPRIAN 22.02.2015 *.5-13-85-157.residential.rdsnet.ro

13

Femeile depun efort dublu chiar daca din orgoliu barbatii nu recunosc

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.