Forum Despre articol: Antreprenorii români vor finanțare 197

MATEI 01.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Suntem codasi sa nu zic fraieri pentru ca nu am utilizat fondurile europene pentru proietele din agricultura,pentru cele din mediul rural.Acum importanta este regionalizarea

MARA 02.10.2013 *.193.230.193.34

Alaturi de regionalizare mai este o cauza din pricina careia nu merg treburile bine in Romania...bugetarii din provincie .Li s-au redus posturile,li s-au micsorat salariile,sunt amenintati zi de zi ca sunt platiti de stat \"din banii nopstri\"...si culmea rezista...pana cand?

ILIE 02.10.2013 *.193.230.193.34

La americani s-a redus nr angajatilor la 5%tot in fuga mare dupa surse de finantare a bugetului.Sa nu uitam ca la ei din ajutorul de somaj se traieste decent si ca acest fond este real.Asa ar trebui sa fie si la noi fondul de pensii ...

DIANA 02.10.2013 *.5-13-91-77.residential.rdsnet.ro

Cam tarziu s-au trezit antreprenorii romani...vor finantare cand deja tara se duce de rapa?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.