Forum Despre articol: Cartofii croați ajung prin franciză în România 117

MARIANA 15.10.2013 *.193.230.193.34

Putini sunt acei care sa nu le placa cartofii prajiti.Ma incerca un regret cand mancam mai ales cand le dadeam si copiilor.In ultimul timp se vehiculeaza ideea ca nu mai sunt tosici daca sunt prajiti in ulei de floarea soarelui nu rancet cum ajunge la unele restaurante prin refolosire si unde protectia consumatorilor nu vede.

Dan 15.10.2013 *.5-13-98-15.residential.rdsnet.ro

Daca nu mananci cartofi nu esti roman...

DIANA 16.10.2013 *.5-13-88-104.residential.rdsnet.ro

Incerc din rasputeri sa mananc rar ..cartofi prajiti...Stiu ca nu sunt sanatosi dar cand ti-e pofta si foame renunti la toate principiile si mananci.

andrei_ionescu 11.11.2014 *.85.204.99.74

1

Teapa! Cancer! "afacere"...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.