Cartofii croați ajung prin franciză în România

Fondată în urmă cu 4 ani, în Croația, rețeaua Surf’n’Fries a ajuns în prezent la un număr de 40 de restaurante.
Marți
15.10.2013
De anul viitor, produsele de la McDonald’s și KFC vor avea un competitor care vinde anual circa 1.000 de tone de cartofi.
 

Nu este un secret că românii sunt mari consumatori de fast-food. Lista numelor mari din piața de profil, McDonald's, KFC și Subway este completată de shaormerii, tonete de sandvișuri, pizza, hot-dog și cartofi spiralați. Anul viitor un nou concept de fast-food va intra pe piața din România. Este vorba despre lanțul de fast-food creat în Croația Surf'n'Fries.

Surf'n'Fries a semnat deja un contract de master-franciză cu un antreprenor din România. Primul restaurant va fi deschis în martie 2014, în București. Recent, brand-ul a început procesul de expansiune al business-ului și în Turcia și Austria.

Andrija Čolak, unul dintre deținătorii companiei spune că va semna acorduri de master-franciză în mai multe țări. ”Franciza este cea mai bună modalitate prin care putem să ne dezvoltăm”, a declarat acesta.

Specialitatea Surf'n'Fries sunt cartofii prăjiți, pe care îi oferă în cinci sortimente: ”Surf'n'Fries”, ”Crinckle Wedges”, ”Belgian Potato”, ”Kids”, ”Chocolate fries”. Aceștia pot fi serviți în combinație cu două dintre cele 15 sosuri sau în variantele meniu alături de aripioare de pui, nuggets, sandvișuri cu pui și hot dog. Anual, compania vinde circa 1.000 de tone de cartofi.


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015