gastronomie

gastronomie | 17.11.2022

Bucătăriile fantomă, un nou trend

Sunt deja Ghost Kitchens, adică bucătăriile fantomă, un stil de afaceri pentru viitorul takeaway-ului? Se pare că da.

Sunt deja Ghost Kitchens, adică bucătăriile fantomă, un stil de afaceri pentru viitorul takeaway-ului? Se pare că da.

gastronomie | 29.09.2022

Afaceri pentru tot anul

Se apropie sezonul de toamnă și iarnă, iar odată cu el este lansat și conceptul de franciză Cake and Roll. Două săptămâni sunt suficiente pentru a deveni un francizat al mărcii.

gastronomie | 08.09.2022

Rețelele gastro-experimentale, încotro?

Cele mai mari rețele gastronomice din lume încearcă să-și dea seama care este viitorul, una dintre variante fiind plasată în metavers.

gastronomie | 30.08.2022

Franciza 5 to go, în sprijinul partenerilor

Franciza 5 to go vine în sprijinul partenerilor săi care, peste câteva zile, vor putea oferi clienților lor o gamă de capsule de cafea, dezvoltate ca răspuns la nevoile pieței și adaptate cerințelor consumatorilor.

gastronomie | 18.07.2022

Extinderea înseamnă profit

În afaceri, sunt interesat de profit și de dezvoltare rapidă. Nu vreau să păstrez un singur punct de lucru, spune Ovidiu Dina, francizat Ice and Roll Curtea de Argeș.

gastronomie | 12.07.2022

Profitul confirmat încurajează extinderea

Primul francizat al celebrei companii Leonidas pe piața din România a deschis cea de a treia ciocolaterie. Este cea mai bună dovadă a rentabilității acestei francize.

gastronomie | 15.06.2022

Tradiție și noi tehnologii

Valoarea gastronomiei tradiționale este tot mai mult pusă în evidență prin conceptul lansat de franciza Ciorbe și Plăcinte.

gastronomie | 10.06.2022

O afacere cu câștiguri rapide

Ice and Roll este o afacere care poate fi lansată în două săptămâni. Cu setul de instrumente primit, francizatul rentabilizează rapid investiția și începe să câștige.

gastronomie | 30.05.2022

Record de expansiune

De la începutul acestui an, ritmul de expansiune 5 to go s-a amplificat, ajungând la o medie de 16 unități deschise lunar, iar franciza continuă să atragă noi parteneri.

gastronomie | 12.05.2022

Afaceri sortite succesului

Ultimii doi ani, grei, au dovedit că există afaceri care pot fi influențate pozitiv de criză. Un exemplu îl constituie conceptele de franciză Ice and Roll și Cake and Roll.

gastronomie | 04.05.2022

Afacere cu profituri stabile

Ice & Roll înflorește primăvara. Noi rulote colorate și moderne, unde găsești o înghețată bună, pot fi găsite deja în București și mai multe orașe ale țării.

gastronomie | 22.04.2022

Succes european confirmat în România

Eficiența europeană a brandurilor Ice and Roll și Cake and Roll este dovedită și pe piața din România. Cei mai noi francizați ne confirmă că este o afacere profitabilă.

gastronomie | 07.04.2022

În Europa, dar și acasă

Expansiunea francizei Donuterie în Europa este completată de cea în România, țara de origine. Afacerea, susținută permanent de francizor și care are un profit semnificativ, este la îndemâna noilor parteneri.

gastronomie | 21.03.2022

Unchiul Vania în loc de McDonald's?

Vor rușii să imite franciza McDonald's? Un logo ușor modificat și numele Unchiul Vania ar putea înlocui marca acestei rețele globale în Rusia.

gastronomie | 14.03.2022

Suport total și flexibilitate în franciză

Specializat în produse tradiționale, brandul Ciorbe și Plăcinte a înțeles importanța noilor tehnologii pentru francizați. Ce sprijin vor avea, în acest sens, cei care vor să li se alăture?

gastronomie | 20.01.2022

Oportunitate pentru o schimbare radicală

Stația Rombeer a deschis o nouă unitate în franciză, la Constanța. Deținătorul ei, un tânăr revenit în țară, a văzut în această decizie o ocazie excelentă de a-și schimba viața.

gastronomie | 10.01.2022

Soluție pentru o afacere cu viitor

Franciza Ice and Roll și Cake and Roll a găsit soluția perfectă pentru afacerile mici. Așa se face că este una dintre francizele gastronomice cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa.

gastronomie | 05.01.2022

Gustul Vestului Sălbatic

Franciza de restaurante letonă Steiku Haoss are un plan de a hrăni Europa. Cine poate solicita o licență?

gastronomie | 21.12.2021

Conceptele adaptate crizei cuceresc piața

Sistemul de franciză Bella Italia a dovedit că, prin concepte eficiente și versatile, dificultățile create de pandemie pot fi depășite cu succes.

2
3
4
5
Urmator  
Final