gastronomie

gastronomie | 14.08.2024

Tradiție și comunitate

Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.

Ciorbe și Plăcinte, unul dintre cele mai îndrăgite lanțuri de restaurante din București, a deschis o nouă locație, ca parte a unei strategii de extindere în cadrul comunităților urbane.

gastronomie | 18.07.2024

Mobilitatea înseamnă mai bine

Franciza RomBeer a lansat un concept de rulotă dotată cu cameră frigorifică, singura din România adaptată pentru vânzarea de bere artizanală în spații deschise.

gastronomie | 03.06.2024

Franciză apreciată caută noi parteneri

Fornetti, una dintre cele mai cunoscute francize din România, care a confirmat calitatea produselor și profitabilitatea încă de la înființare, caută noi parteneri.

gastronomie | 31.05.2024

Extindere cu birouri regionale

5 to go menține obiectivele de extindere setate pentru perioada următoare și deschide trei birouri regionale de franciză, la Iași, Cluj și Timișoara.

gastronomie | 27.05.2024

Dogu, un concept culinar de succes

Cu un concept culinar reinterpretat cu multă măiestrie și care se bucură de succes, franciza Dogu este o oportunitate pentru antreprenorii care vor să intre în lumea fast-food.

gastronomie | 24.05.2024

Sezonul estival în cafenele

Franciza 5 to go aduce sezonul estival în cele peste cele 550 de cafenele răspândite în întreaga țară.

gastronomie | 14.05.2024

De la rulotă, la o afacere de succes

Crazy Bubble este o afacere profitabilă care, în România, a început într-o rulotă gastronomică iar acum sistemul are zeci de francizați și continuă să se extindă.

gastronomie | 12.04.2024

O afacere în plină dezvoltare

Stația RomBeer este un concept în plină dezvoltare, unic în România, căruia i se adaugă tot mai mulți parteneri convinși de soliditatea și profitabilitatea francizei.

gastronomie | 02.04.2024

Pasiune și savoare în franciză

First Cafe este locul unde pasiunea, emoția și dragostea de viață se regăsesc de la prima ceașcă de cafea, iar fondatorul francizei așteaptă, cu bucurie și dedicare, noi parteneri.

gastronomie | 18.03.2024

Tradiția, un argument pentru succes

În cazul francizei Ciorbe și Plăcinte, tradiția gastronomică românească constituie o garanție că afacerea are viitorul asigurat.

gastronomie | 14.12.2023

Când alegi să devii francizat

Binecunoscuta franciză Leonidas are un nou partener care, ca angajat al acesteia, s-a convins de profitabilitatea afacerii și a ales să deschidă o ciocolaterie la Timișoara.

gastronomie | 22.11.2023

Afaceri simple și câștiguri rapide

Ice and Roll și Cake and Roll este o afacere care garantează francizatului un pachet complet de instrumente ce îi permit să obțină o rentabilizare rapidă a investiției și să câștige bani rapid.

gastronomie | 16.11.2023

Franciză în trend

Un nou trend începe să cucerească întreaga lume. Este vorba despre ceaiul cu bule, iar Crazy Bubble caută francizori români dornici de o investiție profitabilă și de viitor.

gastronomie | 22.10.2023

Fornetti, lider european

Grupul Fornetti a fost desemnat drept cea mai bună rețea europeană de franciză a anului, într-un domeniu unde a concurat cu companii de notorietate.

gastronomie | 28.08.2023

Băutură creată de AI pentru cafenele

5 to go lansează în cafenele meniul de toamnă, care va include în premieră o băutură de sezon realizată cu ajutorul inteligenței artificiale: Ginger Caramel Latte.

gastronomie | 04.08.2023

Statisticile spun totul

Un sistem de franciză, așa cum este 5 to go, nu mai are nevoie de nici un alt argument pentru a-i deveni partener în momentul în care prezintă cifrele afacerii și acestea sunt mai mult decât edificatoare.

gastronomie | 01.08.2023

Miza pe ciocolata premium

România a intrat în topul țărilor cu cel mai mare consum de ciocolată premium din Europa, iar datele oferite de franciza Leonidas susțin această evidență.

gastronomie | 24.07.2023

Un nou concept, un nou pas înainte

Brandul 5 to go a făcut un nou pas pentru consolidarea și dezvoltarea afacerii, deschizând un prim flagship store în centrul istoric al municipiului Brașov.

gastronomie | 30.06.2023

Când excelența și tradiția își spun cuvântul

Cu o notorietate în plină ascensiune, franciza Japanos caută pateneri în marile orașe ale României, țara a adoptat acest concept gastronomic nipon și l-a răspândit pe mai multe meridiane.

2
3
4
5
Urmator  
Final