gastronomie

gastronomie | 20.09.2021

Parteneri noi într-o rețea internațională

Rețeaua Leonidas a deschis, la Ploiești, o nouă unitate în sistem de franciză și caută în continuare parteneri pentru această afacere unică în lumea ciocolatei.

Rețeaua Leonidas a deschis, la Ploiești, o nouă unitate în sistem de franciză și caută în continuare parteneri pentru această afacere unică în lumea ciocolatei.

gastronomie | 24.08.2021

Când combini tradiția cu tehnologia

Când un brand specializat în produse culinare tradiționale recurge la noile tehnologii în vânzare, partenerii nu au decât de câștigat. Este și cazul francizei Ciorbe și Plăcinte.

gastronomie | 20.08.2021

Cafenele Captain Bean spre noi teritorii

Franciza Captain Bean își continua expansiunea în noi teritorii, demonstrând astfel eficiența unui sistem care se dezvoltă rapid în ultimii ani, în ciuda problemelor generate de pandemie.

gastronomie | 29.06.2021

Produs cu tradiție, formulă nouă

Franciza Bella Italia ar putea fi prima rețea de restaurante/pizzerie care să ofere clienților săi, în toate locațiile de pe teritoriul României, pizza din aluat fără gluten.

gastronomie | 09.06.2021

Francize românești în parteneriat, la Paris

Două francize românești, Donuterie și 5 to go, au deschis, în parteneriat, o cafenea în capitala Franței. După Paris, vor urma alte patru unități.

gastronomie | 03.06.2021

Afacere europeană, cu viitor și acasă

Vrei să faci parte dintr-o afacere dulce și să devii francizat Donuterie? Este vorba despre un business cu oportunități verificate, susținere permanentă și profit

gastronomie | 24.05.2021

Afacere profitabilă în formula estivală

Vrei să ai propria afacere sau să o extinzi pe cea actuală? Omul de afaceri Dan Vasilescu, din Alexandria, a găsit formula câștigătoare: franciza Ice and Roll și Cake and Roll. Și a început cu formula de vară, cea care oferă una dintre cele mai bune înghețate din lume.

gastronomie | 17.05.2021

Afacere cu gust nipon

Japanos, un brand modern, care oferă clienților de pe două continente autenticitatea culinară din Țara Soarelui Răsare, caută noi parteneri cu care să dezvolte sistemul de franciză

gastronomie | 22.04.2021

O afacere la cheie cu impact scontat

Franciza Captain Bean a ajuns pe meleaguri dobrogene, la Tulcea, unde locuitorii sunt printre cei mai vechi cunoscători ai unei cafele bune și aromate, iar noii parteneri de afaceri s-au convins rapid de eficiența conceptului

gastronomie | 19.04.2021

Debutul confirmă succesul internațional

Debutul companiei Sweet Gallery în România confirmă succesul francizei, cea mai mare în domeniul street-food din Europa

gastronomie | 12.04.2021

Un francizat, mai multe locații

Rentabilitatea conceptului Bella Italia Pizza Express a determinat un francizat ca, într-o perioadă de doar câteva luni, să deschidă nu una, nu două, ci trei locații.

gastronomie | 24.03.2021

Sezon nou, francizați noi

Sweet Gallery, proprietarul mărcilor internaționale Ice and Roll și Cake and Roll, cooperează cu oameni care caută o idee de afaceri profitabilă în vremuri de pandemie.

gastronomie | 17.03.2021

Soliditatea francizei face diferența

Experiența, seriozitatea și profitabilitatea francizei Bella Italia România, primul astfel de sistem integral autohton în domeniu, face ca noi locații și noi parteneri să apară în mai multe orașe ale țării

gastronomie | 04.03.2021

Pandemia nu a împiedicat succesul

Care este conceptul de afaceri al noilor mărci de pe piața românească și de ce le place atât de mult românilor înghețata spiralată și kurtos kolacs ?

gastronomie | 19.02.2021

Stilul gourmet, în franciză

Prima crossanterie din România va trece în sistem de franciză, la puțin timp după ce antreprenorii care dețin brandul Cereal Crunch au devenit acționari ai Fika 18

gastronomie | 27.01.2021

Franciză street food de succes

Cea mai mare rețea europeană de street food, Sweet Gallery, a deschis prima unitate în franciză din România, pentru brandurile Ice and Roll și Cake and Roll

gastronomie | 07.01.2021

Extinderea francizei în pandemie

Anul 2020 a fost unul plin de schimbări pentru Captain Bean, însă acestea au avut un impact pozitiv asupra brandului și au făcut posibilă extinderea la nivel național

gastronomie | 04.01.2021

Cum să salvezi afacerea în pandemie

Afacerea Hello Donuts a fost puternic afectată de criză, dar a reușit să reintre pe o pantă ascendentă datorită adaptării rapide la situație, a alegerii inteligente a unor noi strategii și printr-o promovare intensă

gastronomie | 24.12.2020

Franciză cu extindere accelerată

Lanțul de cafenele 5 to go, deținut de doi antreprenori români, se bucură de o extindere accelerată a francizei

2
3
4
5
Urmator  
Final