Servicii

gastronomie | 09.06.2021

Francize românești în parteneriat, la Paris

Două francize românești, Donuterie și 5 to go, au deschis, în parteneriat, o cafenea în capitala Franței. După Paris, vor urma alte patru unități.

Două francize românești, Donuterie și 5 to go, au deschis, în parteneriat, o cafenea în capitala Franței. După Paris, vor urma alte patru unități.

gastronomie | 24.05.2021

Afacere profitabilă în formula estivală

Vrei să ai propria afacere sau să o extinzi pe cea actuală? Omul de afaceri Dan Vasilescu, din Alexandria, a găsit formula câștigătoare: franciza Ice and Roll și Cake and Roll. Și a început cu formula de vară, cea care oferă una dintre cele mai bune înghețate din lume.

gastronomie | 17.05.2021

Afacere cu gust nipon

Japanos, un brand modern, care oferă clienților de pe două continente autenticitatea culinară din Țara Soarelui Răsare, caută noi parteneri cu care să dezvolte sistemul de franciză

domenii diverse | 05.05.2021

O șansă în lumea minunată a muzeelor

Au dorit să ofere o experiență unică care să combine distracția și educația și să atragă vizitatori de toate vârstele. „Muzeul Simțurilor” a devenit, în scurt timp, o atracție inevitabilă și i-a determinat pe fondatori să deschidă o franciză

servicii pentru afaceri | 27.04.2021

Platformă online de servicii, în franciză

Platforma online Qjob, care conectează companiile și furnizorii de servicii cu potențialii clienți, vrea să-și dezvolte afacerea și în România

gastronomie | 22.04.2021

O afacere la cheie cu impact scontat

Franciza Captain Bean a ajuns pe meleaguri dobrogene, la Tulcea, unde locuitorii sunt printre cei mai vechi cunoscători ai unei cafele bune și aromate, iar noii parteneri de afaceri s-au convins rapid de eficiența conceptului

gastronomie | 19.04.2021

Debutul confirmă succesul internațional

Debutul companiei Sweet Gallery în România confirmă succesul francizei, cea mai mare în domeniul street-food din Europa

gastronomie | 12.04.2021

Un francizat, mai multe locații

Rentabilitatea conceptului Bella Italia Pizza Express a determinat un francizat ca, într-o perioadă de doar câteva luni, să deschidă nu una, nu două, ci trei locații.

gastronomie | 24.03.2021

Sezon nou, francizați noi

Sweet Gallery, proprietarul mărcilor internaționale Ice and Roll și Cake and Roll, cooperează cu oameni care caută o idee de afaceri profitabilă în vremuri de pandemie.

gastronomie | 17.03.2021

Soliditatea francizei face diferența

Experiența, seriozitatea și profitabilitatea francizei Bella Italia România, primul astfel de sistem integral autohton în domeniu, face ca noi locații și noi parteneri să apară în mai multe orașe ale țării

educație | 08.03.2021

O investiție bună în viitor

Școala de programare poloneză Coding Giants a deschis o nouă franciză în Croația. Deținătoarea licenței pentru piața din această țară, Branka Bebić, explică cum a descoperit această activitate și ce a atras-o cel mai mult către concept.

gastronomie | 04.03.2021

Pandemia nu a împiedicat succesul

Care este conceptul de afaceri al noilor mărci de pe piața românească și de ce le place atât de mult românilor înghețata spiralată și kurtos kolacs ?

educație | 22.02.2021

Franciză de calificare rapidă în IT, gata de preluare

Vreți să aveți o franciză care funcționează pe două continente și care rezolvă problema intrării profesioniste și rapide în industra IT ? Ea deja există în România și este gata să fie încredințată unui partener exclusiv

gastronomie | 19.02.2021

Stilul gourmet, în franciză

Prima crossanterie din România va trece în sistem de franciză, la puțin timp după ce antreprenorii care dețin brandul Cereal Crunch au devenit acționari ai Fika 18

domenii diverse | 02.02.2021

Stabilitate de peste două decenii

Franciza Imprinto, leader al pieței românești de retail pentru obiecte personalizate și ștampile, își extinde sistemul și caută noi parteneri la nivel național

gastronomie | 27.01.2021

Franciză street food de succes

Cea mai mare rețea europeană de street food, Sweet Gallery, a deschis prima unitate în franciză din România, pentru brandurile Ice and Roll și Cake and Roll

gastronomie | 07.01.2021

Extinderea francizei în pandemie

Anul 2020 a fost unul plin de schimbări pentru Captain Bean, însă acestea au avut un impact pozitiv asupra brandului și au făcut posibilă extinderea la nivel național

gastronomie | 04.01.2021

Cum să salvezi afacerea în pandemie

Afacerea Hello Donuts a fost puternic afectată de criză, dar a reușit să reintre pe o pantă ascendentă datorită adaptării rapide la situație, a alegerii inteligente a unor noi strategii și printr-o promovare intensă

gastronomie | 24.12.2020

Franciză cu extindere accelerată

Lanțul de cafenele 5 to go, deținut de doi antreprenori români, se bucură de o extindere accelerată a francizei

2
3
4
5
Urmator  
Final