Forum Despre articol: Câte ”Mc-uri” poți vizita într-un an? 114

VASILE 26.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

Ati uitata ca acum un sfert de secol cantam:PARTIDUL,CEAUSESCU,ROMANIA...fi-ei tarana usoara

IULIAN 26.01.2014 *.5-13-85-140.residential.rdsnet.ro

A fost si MICA UNIRE ;

HAI SA DAM MANA CU MANA, CEI CU INIMA ROMANA...INIMA NU NE-O POATE CUMPARA NIMENI

MIA 27.01.2014 *.193.230.193.34

Multe,depinde cat esti de activ,Apropo pe vremea celui prea des pomenit inainte nici nu se punea problema "Mc-urilor       '

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.