Forum Despre articol: ”Educația, una dintre cele mai nobile profesii în care putem fi implicați” 24

Mia 25.02.2014 *.193.230.193.34

233
Dupa cate se intampla in jurul nostru nu avem cum sa mai fim prietenosi.Numarul nostru este in scadere si cei care vor sa faca ceva in Romania se orienteaza spre orasele cu un numar mare de locuitori ,ceilalti sunt uitati si raman in afara sistemului de invatamant,sanatate,cultura

Iulian 25.02.2014 *.5-13-97-160.residential.rdsnet.ro

192

Romanii sunt nevoiti sa invete limbi straine pentru ca asa pot aspira la un job peste hotare.Tatucul Stalin ne-a impus limba rusa dupa ce Bucurestiul era cunoscut ca Micul Paris,apoi limba germana pentru ca se stie ca germanii respecta munca iar mai nou se invata chineza.Ce mai romanii sunt talentati...

DIANA 26.02.2014 *.82-137-14-133.rdsnet.ro

225

Asa este:educatia este o profesie nobila si nu oricine o poate face...pacat ca este prost platita..

Rares 02.03.2014 *.5-13-85-78.residential.rdsnet.ro

89

Este o meserie nobila dar nu este singura prost platita.Cand peste ani te intalnesti cu fostii elevi si stii ca ti-ai batut joc de ei nu simti ceva ce se cheama rusine...dar parintii lor sunt toti bine platiti?

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.