”Educația, una dintre cele mai nobile profesii în care putem fi implicați”

”Dedicarea și entuziasmul sunt elementele cheie pentru învățarea unei limbi străine”, spune Daniel Fischer. Acesta deține funcția de International Development Director Speak Up din Iulie 2013.
Luni
24.02.2014
Spune Daniel Fischer, International Development Director Speak Up, un concept care propune o metodă unică pentru învățatea Limbii Engleze.
 

Școlile Speak Up sunt specializate în predarea limbii engleze folosing o metodă unică. De ce ați ales România pentru dezvoltarea acestei francize educaționale?
Plănuim să dezvoltăm rețeaua noastră care oferă cursuri de limba engleză în țările din Centrul și din Estul Europei. În urma studiilor de piață pe care le-am făcut în regiune, am ales România, Republica Cehă și Slovacia. Rezultatele studiilor au arătat un interes ridicat și o cerere mare pentru cursurile de limba engleză în toate aceste trei țări.

Ați vizitat vreodată România? Ce orașe vizați pentru deschiderea școlilor Speak Up?
Da, chiar de mai multe ori. Mi-au plăcut întotdeauna călătoriile în România, în mod special datorită oamenilor foarte prietenoși. Pentru deschiderea școlilor Speak Up, avem în vedere orașele cu peste 100.000 de locuitori. Țin să menționez că în țările în care suntem deja prezenți, Polonia, Ucraina, Rusia, Turcia, școlile noastre înregistrează o marjă de profit de peste 40%.

Franciza este unul dintre cele mai de succes modele de business din lume. Credeți că acest model de business poate fi aplicat cu succes pentru franciza Speak Up în România?
Vrem să profităm de toate avantajele pe care le aduce funcționarea în sistem de franciză. Vom îmbina cunoștințele despre business-ul nostru, Speak Up, cu toate informațiile pe care le dețin partenerii noștri despre piețele locale. Suntem convinși că franciza Speak Up va fi un succes în România. Franciza este și trebuie să fie un parteneriat din care au de câștigat ambele părți. Îți poți conduce propriul business și în același timp ai asigurat know-how, sprijinul și instrumentele necesare dezvoltării afacerii.

Ce le transmiteți persoanelor care vor să învețe Limba Engleză?
Dedicarea și entuziasmul sunt elementele cheie pentru învățarea unei limbi străine. De fapt, sunt componente cheie pentru orice proiect pe care îl dezvoltăm pe parcursul vieții.

(E.C.)
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015