Forum Despre articol: Franciza Vodafone, o inițiativă de peste 12.500 EUR 119

Mia 10.03.2014 *.193.230.193.34

233
Reteaua de telefonie mobila mai aproape de oameni si o spun din propria-mi experienta.Orange de jumuleste de cate ori poate:trebuie sa fii atent cand incarci o cartela daca nu activezi promotia avantajoasa dupa maxim 5 zile iti rade 5 euro,Am incarcat la casieriile lor si i-am rugat sa-mi activeze automat ,am patit la fel parca as fi stat numai pe telefon.Am completat numarul si neavand ochelarii la mine in loc de o am scris 8 salut credit desi am revenit dupa cateva minute pentru ca nu auzeam binecunoscutul semnal si mi-a dat un nr care nu raspundea si salut... ca urmare op sa le spun si eu PA

DIANA 10.03.2014 *.82-137-12-101.rdsnet.ro

225

Buna initiativa dar nu cred ca ar ajuta prea mult..

Iulian 10.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192

Se vorbeste la mobil in magazine,mijloace de transport,biserica ,pe trecere pietoni...numai in apa dar se vor descoperi sunt sigur si pentru acest mediu daca nu s-a facut deja

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.