Forum Despre articol: Carrefour dezvoltă rețeaua de franciză 91

Iulian 08.04.2014 *.5-13-100-174.residential.rdsnet.ro

192
Comertul este singurul care mai merge cat de cat in Romania.Nici nu intri bine intr-un magazin ca si esti luat la intrebari de vanzatoare parca teleghidate,degeaba argumentezi ca prospectezi piata,astepti pe cineva sau te adapostesti de vreme rea

Mia 09.04.2014 *.193.230.193.34

233

Nu se numesc comercianti cei care nu practica reduceri mai ales pentru marfa invechita.Cum sa cumperi un produs cu o eticheta ingalbenita ba si cu vechile preturi cu multe zerouri...

DIANA 11.04.2014 *.82-137-15-162.rdsnet.ro

225

Pentru comert, comeciantii sunt in stare sa ti pupe si mana...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.